REGIO - Storm Odette houdt JNM Pajottenland niet tegen

REGIO - Storm Odette houdt JNM Pajottenland niet tegen

Image
Foto: De JNM'ers van de afdeling Pajottenland doen de kikker na op het logo van JNM. Ondanks de regen ging hun startdag met veel enthousiasme door
 

Afgelopen zaterdag raasde Odette over ons land en ook het Pajottenland werd niet gespaard. Het regende de hele zaterdag lang, maar dat hield JNM Pajottenland niet tegen om een spetterende startdag op poten te zetten. 

 

Door het coronavirus lag de jeugdwerksector enkele maanden volledig stil en ook de Pajottenlandse afdeling van JNM, jeugdbond voor natuur en milieu, kon geen activiteiten meer organiseren. “Juist daarom vonden we het des te belangrijker dat onze eerste activiteit van het nieuwe schooljaar niet in het water viel” zegt Tine Roelant, persverantwoordelijke van JNM Pajottenland. “We hebben met alle begeleiders zo naar het nieuwe JNM-jaar uitgekeken dus onze startdag moest ondanks de gietende regen zeker doorgaan en we zijn heel gemotiveerd om opnieuw elke week activiteiten te organiseren.” 

 

JNM?

JNM Pajottenland is een van de 38 afdelingen van JNM in Vlaanderen. Ze organiseren elk weekend activiteiten rond natuur, milieu en natuurbeheer. “Het Pajottenland is een prachtige streek met leuke natuurgebiedjes die we graag met onze leden verkennen” aldus Wout Peeters, voorzitter van JNM Pajottenland. JNM steekt graag haar handen uit de mouwen voor natuurbeheer, heeft geen schrik om kritisch stil te staan bij de milieuproblematiek en heeft verwondering voor de natuur. “We hebben voor komende maanden veel superleuke activiteiten op de planning staan en doen er alles aan om ze veilig te laten verlopen, want ook wij willen een tweede lockdown vermijden”, zegt Wout. 

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 sep 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Guido Van Cauwelaert | 24 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief