Workshop leren composteren bij INTRADURA

Workshop leren composteren bij INTRADURA

Kinglooptuinieren
Foto @ provincie Vlaams Brabant
 

Met de komst van de eerste warme zonnestralen in maart beginnen bij veel mensen de groene vingers te jeuken. Wie z’n bloemen en planten echt wil verwennen, gaat best met compost aan de slag. Die compost kan je perfect zelf maken. Weet je niet hoe? Dan leer je tijdens de workshop composteren.

 

Niks mooiers dan bloemen en planten te zien groeien en bloeien in de tuin. Compost is echt krachtvoer voor alles wat in de tuin groeit. Bovendien krijgt je tuin niet alleen een vitaminekuur. Als je zelf compost maakt, bespaar je ook geld én afval. Afvalintercommunale Intradura organiseert binnenkort een aantal keer een workshop waarin je leert composteren in compostbakken en –vaten. Geen fysieke workshop door corona jammer genoeg, maar wel eentje via de computer. De exacte data van de online workshops composteren zijn 25 maart, 22 april, 20 mei en 17 juni. 

 

Hoe inschrijven?

De inschrijving is gratis, maar het aantal deelnemers is beperkt. Inschrijven is daarom verplicht en kan via www.intradura.be (blokje activiteiten). Op de website van Intradura kan je je mailadres opgeven. Daarna krijg je via mail een link toegestuurd voor de online workshop. Inschrijven kan ook telefonisch via 02 334 17 55.

 

Info: Openbaar groen & afval | afval@halle.be | 02 365 95 34

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mrt 2021
Marc Sluys
Foto @ provincie Vlaams Brabant
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

roger swalens | 16 apr 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido Van Cauwelaert | 31 mrt 2021
Roger Swalens | 21 mrt 2021
Devogeleer Emile | 19 mrt 2021

archief