Regio - Wereldprimeur voor het familiebedrijf www.montgolfiere.be

C21

Regio - Wereldprimeur voor het familiebedrijf www.montgolfiere.be

Dsc_1679_01
 
8_02
 
Dsc_2201
 
Dsc_2197
 
Dsc_2022_01
 
Dsc_2156__2_
 
Dsc_2203__2__01
 
Dsc_1801_01
 
Dsc_2131
 
Dsc_2299_01
 

 Het familiebedrijfje van Benoit Simeons, www.montgolfiere.be is terecht trots te melden dat ze de enige commerciele ecologische warme luchtballon ter wereld kunnen aanbieden aan iedereen die graag eens met een ballonvaart mee wil vliegen.

Door de mooie samenwerking met de Hotels Van Der Valk en Montgolfiere.be werd verleden jaar gestart met het ombouwen van een grote luchtballon tot de meest ecologische, deze aanpassing bestond reeds bij kleinere warme luchtballons die dit systeem reeds gebruikte voor duur records.

Door deze verbouwing gebruikt deze grote warmteluchtballon 30 tot 40 minder propaangas per vlucht, een goede zaak voor het milieu en voor de eigenaar die niet ontsnapt aan de crisis en de prijs van propaangas op de markt waar de prijzen verdrievoudigt zijn.

Deze aanpassing, een dubbele wand bovenin de ballon maakt het mogelijk dat de verschillen van temperatuur in de ballon (119 graden warm) en de buiten temperatuur tot het minimum wordt herleid, best te vergelijken met dubbele ramen aan uw woning.

Een enorme verbetering als men weet dat dergelijke heteluchtballon 10,000 kubieke meter volume heeft en 2 ton 500 weegt, met mand en passagiers (max 3 ton 500 ) kan meenemen op een vlucht van ongeveer 800 meter hoogte.

Genieten van de mooiste plekjes rondom u kan het best met een vlucht in een warme luchtballon, relax en gezellig zweven in de lucht gedreven door de wind, een onvergetelijk avontuur, betoverend van het mooie rondom u.

www.montgolfiere.be stijgt op verschillende locaties van de streek op zoals,

aan de Leeuw Van Waterloo en vliegt met u over de open velden waar Napoleon in 1815 zijn ondergang heeft geleden.

Edingen, aantrekkelijk door haar park en historische plekken waar lokale en internationale geschiedenis werd geschreven.

Huizingen, Het provinciedomein Huizingen is 91 ha groot met een wandelbos en een roeivijver. Er zijn verschillende sportaccommodaties en wandel routes met rotstuinen.

Villers La Ville , De Abdij van Villers, een opmerkelijk goed bewaard gebleven oude cisterciënzerabdij, maar ook een nieuw cultuurcentrum waar tal van evenementen plaatsvinden


Baisy-Thy, Een dorp in de Belgische provincie Waals-Brabant dat, samen met het kleinere gehucht Thy, deel uitmaakt van de deelgemeente Baisy-Thy van de stad Genepiën.

Om er een paar op te noemen, maar ook Spa en verschillende vluchten in de Ardennen kan er gevlogen worden.

Krijg je de smaak te pakken om ook eens mee te vliegen in een van de vijf luchtballons, dan kan je in lichtingen bekomen op www.montgolfiere.be.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 apr 2023
Devogeleer.emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 28 jun 2024

archief