Feestdagen vieren met een box vol Straffe Streek

C21

Feestdagen vieren met een box vol Straffe Streek

Scherm__afbeelding_2023-12-05_om_19
 
​Win 1.000 euro aan streekproducten
De vzw Streekproducten Vlaams-Brabant en de provincie Vlaams-Brabant lanceren hun eindejaarsactie, die heel de maand december tot en met 15 januari loopt. Blikvanger is een gouden ticket in elke Straffe Streek box waarmee men kans maakt op een shopbugdet van 1.000 euro.
​“Kerstmis en het eindejaar naderen. Mensen gaan op zoek naar geschenken voor hun geliefden. En wat is er dan origineler dan een box lekkers uit eigen streek“, zegt Tom Dehaene, gedeputeerde voor streekproducten.
“Met onze eindejaaractie spelen we met deze feestelijke box in op de stijgende vraag naar hoeve- en streekproducten”, zegt Paul Vleminckx, voorzitter vzw Streekproducten Vlaams-Brabant.
Dit jaar houdt deze actie in dat men een Straffe Streek box kan kopen bij één van de deelnemende verkooppunten en dat men daarbij een gouden ticket krijgt. Op dat ticket staat een QR-code die men kan inscannen en naar een webpagina leidt waar men zijn gegevens kan invullen en een schiftingsvraag moet beantwoorden. Na die registratie maakt de deelnemer kans om na afloop van de actie op 15 januari als winnaar uit de bus te komen.
De winnaar ontvangt 1.000 euro aan shopbudget in de vorm van 40 vouchers van 25 euro om te besteden bij verschillende Straffe Streek leden. Op die manier wordt de winnaar een jaar lang ambassadeur van Straffe Streek.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 dec 2023
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 21 feb 2024
Roger Swalens | 15 feb 2024
Marc Sluys | 12 feb 2024

archief