N-VA viert Dag van het Cabinepersoneel op de luchthaven van Zaventem

C21

N-VA viert Dag van het Cabinepersoneel op de luchthaven van Zaventem

Image
Lieve Maes, Erik Rennen, Macha Vanderbist, Hans Vanhoof, Ben Weyts, Philippe Laeremans, Jean-Marie Hernalsteen, Theo Francken, Sigrid Goethals, Arno De Paepe, Darya Safai, Charlotte Vandecruys, Kristien Van Vaerenbergh
 
Op deze Dag van het Cabinepersoneel heeft N-VA Vlaams-Brabant een speciale actie gehouden op de luchthaven van Zaventem. Kamerlid en lijsttrekker voor de Kamer, Theo Francken, Vlaams minister en lijsttrekker voor het Vlaams Parlement, Ben Weyts, en eerste opvolger voor het Vlaams Parlement en Kortenbergs fractieleider, Hans Vanhoof, benadrukten het belang van de luchthaven als economische groeimotor en de cruciale rol die ons luchthavenpersoneel speelt.  
 
Kamerlid Theo Francken sprak zijn waardering uit: "De luchthaven van Zaventem zorgt voor een directe en indirecte tewerkstelling van meer dan 64.000 mensen uit onze regio. Het is na de haven van Antwerpen de op een na grootste economische pool in Vlaanderen. Op de Dag van het Cabinepersoneel willen we dan ook onze waardering tonen voor de inzet en het harde werk van het cabinepersoneel en bij uitbreiding de hele luchthavengemeenschap. Zij zorgen dagelijks voor de veiligheid en het comfort van duizenden passagiers."
 
Vlaams minister Ben Weyts beaamt: “Ik kan mij geen Vlaanderen en geen Vlaams-Brabant voorstellen zonder onze luchthaven in Zaventem. Net zoals ik mij geen luchthaven kan voorstellen zonder het cabine- en het andere personeel. We zetten ons met N-VA in voor de hele luchthavengemeenschap, van de omwonenden tot het cabinepersoneel.  Het hangt allemaal samen: onze welvaart heeft een sterke luchthaven nodig. De luchthaven heeft dan weer sterke personeelsleden en een sterk draagvlak bij de omwonenden nodig. Het gaat in het publieke debat vaak over de moeilijke dingen die verbonden zijn aan de luchthaven, maar het mag ook wel eens gaan over de vele mooie dingen. Zoals het fantastische werk van het personeel”.
 
Kortenbergs fractieleider Hans Vanhoof benadrukt ook de noodzaak van duurzame groei: "De luchthaven moet duurzaam kunnen blijven groeien, zonder dat de leefbaarheid van de regio gehypothekeerd wordt. Zo verzekeren we een belangrijke pijler van de Vlaams-Brabantse welvaart voor de toekomstige generaties."
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jun 2024
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 28 jun 2024

archief