PAJOTTENLAND – Schrijf u in voor opgewekte babbel met Pajotten

C21 Css

PAJOTTENLAND – Schrijf u in voor opgewekte babbel met Pajotten

Aankondiging_voor_20_mei
PAJOTTENLAND – Schrijf u in voor opgewekte babbel met Pajotten - © Deschuyffeleer
 

Na ruim twee jaar studie en overleg met zowel beleidsmakers, experten, bedrijfsleiders als bewoners stelt het projectteam Opgewekt Pajottenland - met in het voortouw coördinator Carolien Ruebens - zijn strategisch project en de landschapsvisie voor aan het grote publiek.  Dit zal gebeuren tijdens een ‘Opgewekte babbel met Pajotten ’.

De insteek is een inkijk meegeven van de resultaten van de landschapsstudie. Die studie werd gedaan in opdracht van de provincie Vlaams-Brabant. Zij nam ruim twee jaar in beslag en liep parallel met het strategisch project.  Het resultaat is geen definitieve landschapsvisie maar wel de creatie van een theoretisch kader om te komen tot een goed onderbouwde en gedragen landschapsvisie.  De betrokken gemeenten zijn Bever, Galmaarden, Gooik, Halle, Herne, Lennik, Liedekerke, Pepingen, Roosdaal en Sint-Pieters-Leeuw.

Carlien Ruebens: “De landschapsvisie krijgt vorm, maar is nog niet definitief. Tijdens de opgewekte babbel willen we, samen met de bewoners, bespreken hoe die landschapsvisie er kan uitzien. Alle opmerkingen van dit participatiemoment worden overgemaakt aan de beleidsmakers om te komen tot een definitieve landschapsvisie voor een energieneutraal Pajottenland 2040”.

Benieuwd naar hoe hernieuwbare energie de eigenheid van het Pajotse landschap kan versterken en hoe de transitie naar een energieneutraal Pajottenland 2040 kan gebeuren voor en door de Pajotten?

Een constructief dialoog is voorzien online op donderdag 20 mei 2021 om 20 u stipt. Voor deelname dient u zich wel in te schrijven via https://www.opgewektpajottenland.be/agenda om zodoende de vergaderlink te kunnen ontvangen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mei 2021
Godelieve Deschuyffeleer
© odelieve Deschuyffeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Godelieve Deschuyffeleer | 23 mei 2022
Godelieve Deschuyffeleer | 22 mei 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Godelieve Deschuyffeleer | 17 mei 2022

archief