Ophaling recycleerbaar afval met de actie Snel en Wel

C21

Ophaling recycleerbaar afval met de actie Snel en Wel

Editie_ninove_snel_en_wel_2__kopie_
Snel en wel.- Foto Marc Colpaert
 
Tijdens de zomerdrink in Denderwindeke konden de mensen ook kennismaken met een nieuw proefproject van fietskoerierdienst Snel&Wel. Binnenkort vanaf 1 augustus haalt deze vzw recycleerbaar afval op aan huis in Denderwindeke en brengt dat, op een ecologisch verantwoorde manier met de bakfiets naar het ILvA-containerpark.
 
De bedoeling is simpel, wie recycleerbaar afval heeft dat naar het recyclagepark kan gebracht worden, maar niet beschikt over een gepast vervoermiddel, dan kun je vanaf 1 augustus een beroep doen op deze nieuwe dienst, een soort proefproject. Zo kan er tot 125 kg gratis gerecycleerd afval binnengebracht worden bij Ilva. Je stuurt wel best een foto van het afval dat opgehaald moet worden. Dit proefproject gaat door in Ninove centrum, Meerbeke en Denderwindeke. Nele Voesterzoons geeft meer uitleg. "Wij hebben momenteel 5 koeriers die het afval kunnen komen ophalen. Je moet wel begrijpen dat wij een grote kleerkast niet kunnen vervoeren in onze bakfiets, de mensen moeten daar dan ook rekening mee houden. Maar heel wat oudere en jonge mensen hebben nog tal van oude recycleerbare spulletjes liggen. En het is juist voor deze mensen dat deze dienst werd opgestart", aldus Nele.
Je neem het best op voorhand contact op via: snelenwelninove@welzijn.net  of bel naar 0499/73.45.73 of 053/89.06.29. Betalen kan via overschrijving of cash. Een project van de stad Ninove, steunpunt Welzijn en Ilva.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 jun 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 27 jun 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 24 jun 2024
Marc Colpaert | 22 jun 2024

archief