Vernieuwde Ninoofse dinsdagmarkt gaat van start

C21

Vernieuwde Ninoofse dinsdagmarkt gaat van start

Editie_ninove_jaarmarkt_7__kopie_
Foto Marc Colpaert
 

De wekelijkse dinsdagmarkt zit vanaf dinsdag 24 september, in een nieuw jasje. De locatie blijft dezelfde, maar je zal verschillende marktkramers op een andere plek terugvinden. Zo wil de stad de markt nog aantrekkelijker maken. Je zal op de markt een grondplan (spandoek) vinden met de nieuwe locaties van de kramen én er zullen plannetjes (folders) bedeeld worden.

 
 
Op een winterse marktdag zijn niet alle plaatsen op de Ninoofse dinsdagmarkt ingevuld. Dat zorgde soms voor ‘gaten’ tussen de verschillende kramen. Daarom besloot de stad om de markt te herschikken. Het lokaal bestuur hield hierbij ook rekening met andere factoren, zoals de veiligheid en de bereikbaarheid voor hulpdiensten. De markt heeft nog steeds plaats op dezelfde locaties, namelijk de Centrumlaan, het plein voor Ninia Shopping, de Kaardeloodstraat, de Marktstraat en de Graanmarkt.
 
 
Folder markt
 
De stad liet in alle Ninoofse bussen een folder bedelen over de vernieuwde markt. Die bedeling gebeurde door fietskoerierbedrijf Snel & Wel, dat vorige week zijn dienstverlening stopzette. Hierdoor zijn enkele honderden folders niet bedeeld geraakt. Heb je geen folder ontvangen, dan kan je er op de markt zeker een krijgen.
 
 
Bezoek de Poetsmobiel
 
Zoek je naar een job in de poetswereld en wil je snel aan de slag? Op de markt van 24 september vind je in de Kaardeloodstraat de Poetsmobiel. Je kan daar terecht voor informatie over poetsjobs waarvoor je in de namiddag al onmiddellijk op sollicitatiegesprek gaat bij de werkgever. De Poetsmobiel is een organisatie van de stad en VDAB.
 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 sep 2024
Marc Colpaert
Marc Colpaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures

archief