GERAARDSBERGEN - Restaurant De Verborgen Tuin behaalt eerst Michelinster

C21

GERAARDSBERGEN - Restaurant De Verborgen Tuin behaalt eerst Michelinster

_dsc1227
Foto: © Jimmy Godaert

Restaurant De Verborgen Tuin gelegen in de Gasthuisstraat behaalt een eerste Michelinster. Het Gastronomisch restaurant wordt gerund door chef Steven Van Snick en echtgenote Lotje Moerman. Deze ster is het resultaat van hun streven naar een perfectie op culinair vlak in combinatie met hun gastvrijheid.

De Verborgen Tuin werd reeds opgenomen in restaurantgids Gault&Millau en mocht ook al 2 Horeca Awards ontvangen. De keuken is gebaseerd op seizoensgebonden gerechten, met een oosterse toets. Het koppel streeft steeds naar perfectie met een de prijs-kwaliteitverhouding.
Schepen van economie Veronique Fontaine is ook vol lof over de ster die het restaurant behaalde. “Voor onze stad toont zo'n ster ook de hoogstaande kwaliteit van onze horeca. De laatste weken hebben een aantal van onze Geraardsbergse restaurants lovenswaardige nominaties ontvangen en deze eerste ster voor Geraardsbergen is de kers op de taart.
We zijn als stadsbestuur zeer fier om op ons grondgebied over zo'n kwalitatief hoogstaand culinair en verblijfsrecreatief aanbod te beschikken. We wensen de verborgen tuin en alle anderen die de laatste weken in de prijzen vielen vanuit het stadsbestuur een dikke proficiat voor hun inzet en hun kwaliteit, die onze stad veel meerwaarde geeft. En natuurlijk hopen wij dat de verborgen tuin een inspiratie kan zijn voor anderen...” aldus de schepen.
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 nov 2013
Jimmy Godaert
Jimmy Godaert
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief