Fernand Van Trimpont behaalt schitterend verkiezingsresultaat in GERAARDSBERGEN

C21

Fernand Van Trimpont behaalt schitterend verkiezingsresultaat in GERAARDSBERGEN

Img_5692
Fernand Van Trimpont en Paul Pardon
 

Bij de verkiezingen voor de Kamer heeft Fernand Van Trimpont een knap resultaat behaald van 3858 stemmen. Fernand was lijstduwer voor de Kamerlijst van CD&V.

Met maar liefst 1280 stemmen in Geraardsbergen wist hij de steun van een aanzienlijk deel van de bevolking te verwerven, wat zijn inzet en toewijding voor de stad duidelijk onderstreept. CD&V gaat voor de Kamerlijst licht vooruit (+0,3%) in onze stad.

Fernand staat na Alexander De Croo (Open VLD) en Barbara Pas (Vlaams Belang) op de derde plaats qua voorkeurstemmen in Geraardsbergen.

Fernand Van Trimpont “Dit goede resultaat versterkt mij om ook buiten de stadsgrenzen de belangen van Geraardsbergen te verdedigen. Sterkte relaties openen de deur naar meer kansen, financiering en ondersteuning van projecten voor onze stad.”

Dokter Paul Pardon haalde 509 stemmen in Geraardsbergen en behaalt na Fernand het meeste voorkeursstemmen van de Geraardsbergse kandidaten.

“Dit resultaat toont niet alleen het vertrouwen dat de kiezers in ons stellen, maar ook de waardering voor onze betrokkenheid bij lokale en bovenlokale dossiers” zegt gemeenteraadslid Paul Pardon.

"We zijn enorm dankbaar voor de steun en het vertrouwen dat we van de kiezers hebben gekregen," aldus Fernand en Paul. "Dit resultaat motiveert ons om nog harder te werken voor de belangen van onze stad en samen te bouwen aan een betere toekomst voor Geraardsbergen”

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
11 jun 2024
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Jimmy GODAERT | 31 mei 2024

archief