Burgemeester Ann Panis trekt Open VLD lijst voor GERAARDSBERGEN bij gemeenteraadsverkiezingen

C21

Burgemeester Ann Panis trekt Open VLD lijst voor GERAARDSBERGEN bij gemeenteraadsverkiezingen

Https___static
Ann Panis
 

Men zou het haast met de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen die net achter de rug zijn bijna durven vergeten dat we met z’n allen opnieuw naar de stembus mogen trekken op 13 oktober om onze nieuwe gemeenteraads- en provincieraadsleden voor de komende 6 jaar te kiezen. Terwijl ze in Brussel nog brainstormen over een vernieuwend klimaat, hebben wij in Geraardsbergen deze denkoefening al achter de rug. Hier is deze vernieuwing trouwens geen abstract toekomstbeeld meer, want meer dan ooit werd er ruimte gecreëerd voor samenwerking, vertrouwen, creativiteit en vooruitgang én dat weerspiegelt zich ditmaal niet enkel in de koplopers, maar in al onze bekwame kandidaten. 

Open VLD Geraardsbergen stelden vorige week in het Liberaal Gebouw op de Markt met trots de kandidaten voor aan hun politieke achterban, sympathisanten en leden. De lijst met 31 kandidaten werd er unaniem goedgekeurd en het zal ook niemand verbazen dat de huidige burgemeester Ann Panis deze Open VLD lijst voor Geraardsbergen met veel bravoure en evenveel goesting zal trekken.

‘We hebben niet enkel een verjongde en gediversifieerde lijst, maar het meeste fier ben ik toch vooral op onze kwalitatieve kandidaten die één voor één staan te popelen om zich ook op politiek vlak te engageren en zich belangeloos in te zetten voor hun stad en hun deelgemeenten; iets wat niet zo voor de hand liggend is in deze politieke tijden. Het bewijst alleszins dat ze over de nodige portie durf en moed beschikken en dat kan ik als lijsttrekker alleen maar toejuichen’, vertelt ons een trotse Ann Panis. ‘De funderingen zijn gelegd, nu hopen dat we de kiezers ook kunnen overtuigen van deze vernieuwde, liberale partij. De vorige legislatuur was immers niet makkelijk. Er was corona, een pandemie die ons twee jaar lang op vele vlakken heeft gegijzeld en er moesten in bepaalde dossiers beslissingen worden genomen die soms hard bij de burger aankwamen maar die op lange termijn onvermijdelijk waren enz.’.

‘Onze nieuwe ploeg kent ondertussen al de problematieken van onze stad maar is toch niet bang om de uitdaging aan te gaan. Een vrouwelijke lijsttrekker, een totaal vernieuwde en verjongde liberale ploeg, we hopen dat onze inwoners de verandering, deze nieuwe wind  opmerken en ons op 13 oktober terug het vertrouwen geeft’ aldus de voorzitter van de lokale afdeling Siegerd Gilquin.

 

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jun 2024
Jimmy GODAERT
Jimmy GODAERT
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Jimmy GODAERT | 15 jul 2024
Jimmy GODAERT | 11 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief