Laatste artikels van Ondernemen

C21

Als Belg je auto verzekeren in Nederland

Thumbnail_image002
 

Ontdek hoe je als Belg je auto verzekert in Nederland. Vergelijk verzekeraars en bespaar op je autoverzekering.

 

Klik hier om meer te lezen

 
04 jul 2024
Redactie Editiepajot
 

Innovaties in druktechnologie zorgen voor nieuwe trends in truien bedrukken

Truien_bedrukken
 

Innovaties op het gebied van druktechnologie spelen een grote rol in de groeiende vraag naar bedrukte truien. Zowel bedrijven als particulieren nemen steeds meer zelf het heft in handen om een kledingstuk te drukken dat aansluit bij de promotionele doeleinden, branding of persoonlijke expressie. Hieronder gaan we dieper in op de verschillende innovaties die de kwaliteit, duurzaamheid en ontwerpvrijheid van bedrukte truien de afgelopen jaren verder verbeteren.

 

Klik hier om meer te lezen

 
04 jul 2024
Redactie Editiepajot
 

Voetbalhype in Nederland - Wat brengt het EK voor kleine clubs en jong talent?

51fc8a3398c43cb9fcf4a38385bb51f575f17960
Bron: https://unsplash.com/de/fotos/mY2ZHBU6GRk
 

Het Europees Kampioenschap voetbal 2024 in Duitsland brengt zelfs niet-voetbalfans in een euforische stemming. Nadat het Nederlands elftal er niet in slaagde om zich te kwalificeren voor het EK in 2016 en het WK in 2018, keert het in 2024 terug op volle kracht in Duitsland.

 

Klik hier om meer te lezen

 
27 jun 2024
Redactie Editiepajot
 

Digitalisering in Steden en Gemeenten – Nederland als Europese Pionier?

890dc9af10c93972bff9916705e0c10d325f7887
Bron: https://unsplash.com/de/fotos/mfB1B1s4sMc
 

De digitale transformatie heeft het openbare en privéleven in veel landen grondig gewijzigd, vooral in de laatste jaren. Dit geldt ook in Nederland; sterker nog, wij worden vaak gezien als een voorbeeld op het gebied van moderne technologieën, zoals onderzoek naar en toepassing van kunstmatige intelligentie (AI).

 

Klik hier om meer te lezen

 
27 jun 2024
Redactie Editiepajot
 

Geniet lang van zomeravonden in je tuin met LED-verlichting

Thumbnail_image001
 

Of je nu functionele verlichting voor een tuinpad wilt installeren of om puur esthetische redenen een waterpartij wilt verlichten: LED-tuinverlichting kan een prachtige aanwinst zijn voor je huis. In dit artikel geven we alle informatie die je nodig hebt om de ideale tuinverlichtingsoplossing voor je unieke behoeften te plannen en te installeren. Lees dus snel verder!

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 mei 2024
Redactie Editiepajot
 

Gietvloer laten leggen? Bekijk dan onze tips!

Image001
 

 Een gietvloer is een prachtige en duurzame optie voor woningen en bedrijven. Het creëert een strakke en moderne uitstraling die perfect past bij verschillende interieurstijlen.

 

Klik hier om meer te lezen

 
26 apr 2024
Redactie Editiepajot
 

Epoxy: Generaties bindend

In de wereld van doe-het-zelvers en creatievelingen heeft epoxy zich ontpopt als een ware kameleon onder de materialen. Zowel jong als oud vindt zijn weg naar dit veelzijdige product, dat toepasbaar is in een breed scala aan projecten. Van het creëren van unieke sieraden tot het renoveren van keukens; epoxy giethars biedt eindeloze mogelijkheden. Hoe is epoxy zo razend populair geworden?

 

Klik hier om meer te lezen

 
09 apr 2024
Redactie Editiepajot
 

Je sportclub of jeugdbeweging promoten? Volg deze tips!

Image001
 

Ben je lid van een sportclub, jeugdbeweging of andere hobbyclub? Dan is het af en toe misschien wel nodig om nieuwe leden te ronselen en jullie club of jeugdbeweging in de kijker te zetten. Daar zijn gelukkig heel wat originele, leuke manieren voor. Lees snel verder om te lezen hoe jij straks best promotie maakt en voor je het weet zijn er misschien wel heel wat nieuwe gezichten die zich aansluiten bij jullie groep.

 

Klik hier om meer te lezen

 
20 feb 2024
Redactie Editiepajot
 

Energiebesparing in huis: slimme stappen naar lagere stroomkosten

Image001
 

Duurzaamheid en kostenbesparing worden steeds belangrijker. Het efficiënt omgaan met energie in huis is daarom een cruciale stap. Van slimme apparaten tot bewust stroomverbruik, er zijn diverse manieren om je energiekosten te verlagen en tegelijkertijd een positieve impact op het milieu te hebben. In dit artikel delen we enkele praktische tips om stroom te besparen in huis, waarbij we specifiek ingaan op het gebruik van energiezuinige LED-verlichting.

 

Klik hier om meer te lezen

 
13 feb 2024
Redactie Editiepajot
 

Ontspanning in het pajottenland

Thumbnail_image001__1_
 

Het Pajottenland is een regio in Vlaams-Brabant en is ook bij de hollanders bekend en populair. Het landschap is compleet anders dan in Nederland en ze noemen het daar ook wel het Toscane van het noord. En dat is niet voor niks want met zijn heuvels en landerijen is het een perfect gebied voor allerlei activiteiten om tot rust te komen. Hier in deze blog lees je wat je allemaal kunt doen als je van plan bent om dit mooie gebied te bezoeken.

 

Klik hier om meer te lezen

 
22 jan 2024
Redactie Editiepajot
 
 

Meer Nieuws

Redactie Editiepajot | 13 nov 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief