Polikliniek DILBEEK bevraagt de huisartsen

C21

Polikliniek DILBEEK bevraagt de huisartsen

Editiepajot_logo_universitair_ziekenhuis_brussel

De werking van de satelliet-poli in Dilbeek wordt alsmaar verfijnd. In die context werd o.m. een enquête naar de huisartsen gestuurd, kwestie van waar mogelijk nog meer aan hun wensen te kunnen voldoen. Recent nog werden 2 orthopedisten en 2 abdominale chirurgen aan het lijstje beschikbare specialisten toegevoegd, wat de verscheidenheid aan nodige aangeboden consultaties ten goede komt.

Het is de bedoeling om in de nabije toekomst eveneens een enquête op te starten naar de patiënten toe.
 
Het UZ Brussel opende de satelliet-polikliniek in Dilbeek in juni 2008. Bedoeling ervan is een persoonlijkere aanpak én een verhoogde bereikbaarheid bieden naar zowel de patiënt als de huisarts toe, iets waar huisartsen veel belang aan hechten omdat er daardoor een nauwere band ontstaat. Sinds de opstart zijn reeds rond de 2000 patiënten doorverwezen en het aantal nieuwe patiënten blijft stijgen. Ook wordt vastgesteld dat het trouwe patiënten betreft: velen komen terug, ook voor andere consultaties.
 
De satelliet-polikliniek UZ Brussel in Dilbeek is gelegen op de Ninoofsesteenweg 132 en is open van 17 tot 22 uur op werkdagen en van 9 tot 12 uur op zaterdag. Een afspraak vastleggen kan tijdens deze openingsuren op 02 477 60 95. Een overzicht van de consultaties is te vinden via www.uzbrussel.be  (via 'Patiënt' naar 'Polikliniek Dilbeek' )
 
Het Universitair Ziekenhuis Brussel is een universitair ziekenhuis met meer dan 3.000 medewerkers. Met 729 ziekenhuisbedden is het UZ Brussel jaarlijks goed voor meer dan 25.000 opnames en 400.000 ambulante patiënten, uit binnen- en uit buitenland. De filosofie van het Universitair Ziekenhuis is gestoeld op drie principes: Nederlandstalig, pluralistisch en sociaal. Als universitair ziekenhuis heeft het UZ Brussel ook een opleidingsopdracht en voert het wetenschappelijk onderzoek uit. Meer info op www.uzbrussel.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jan 2010
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief