DILBEEK - Middenstand reikt prijzen uit van eindejaarsactie

C21

DILBEEK - Middenstand reikt prijzen uit van eindejaarsactie

Editiepqjoit_dilbeek_prijsuitreiking
Foto's Jean-Pierre Schoukens
 
Prijsuitreiking_kinderen
 

De handelaars van Dilbeek hebben in het gemeentehuis van Dilbeek de prijzen uitgereikt van de elfde eindejaarsactie. Onder de 74 deelnemende handelaars werden honderdduizend lotjes uitgedeeld en bijna 3.000 kindertekeningen.

De handelaars van Dilbeek zijn tevreden over de actie gelet op de crisis. Ook over de vernieuwde decemberkrant toonden de middenstanders en het publiek zich tevreden. De handelaars dankten de dienst Openbare Werken voor het aanbrengen van de kerstversiering en de politie voor de extra patrouilles tijdens de eindejaarsperiode.
 
Na de toespraak volgde de prijsuitreiking. De kinderen kregen elk drie cheques met een waarde van tien euro uit de handen van student-striptekenaar Floris Van den Berghe. Hij ontwierp de originele tekening van de eindejaarsactie. Nadien volgde de prijsuitreiking van de eindejaarsactie. De eerste prijs, een reischeque ter waarde van 2.500 euro, ging naar Dirk Welleman uit Dilbeek, de tweede prijs een damesfiets ging naar Sophie Vandegoor uit Groot-Bijgaarden en de derde prijs, een herenfiets, was voor Jean Timmermans uit Itterbeek.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 jan 2010
Jean-Pierre Schoukens
Jean-Pierre Schoukens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief