ZVK Amigo Toyota SCHEPDAAL brengt zaalvoetbal op hoog niveau

C21

ZVK Amigo Toyota SCHEPDAAL brengt zaalvoetbal op hoog niveau

Editiepajot_dilbeek_zvk_amigo_a_foto_steven_walravens
ZVK Amigo Toyota Schepdaal

De regerende landskampioen heeft vrijdagavond weer een sterk staaltje zaalvoetbal ten berde gebracht.

Een collectief en verdienstelijk Hoeselt dat vorig jaar een zeer sterk seizoen afwerkte en het ons nog knap lastig maakte in de halve finale van de play-offs, staat nu onderaan de klassering te bengelen. Maar ook zij hebben gaan shoppen om een dreigende degradatie te vermijden.
Zoals gewoonte waren er weer een aantal nieuwe gezichten te bespeuren namelijk Azzimani, Azize en Idlaasri Apie. Maar ze hebben het tij niet doen keren, integendeel. Net één speelhelft hebben ze gelijke tred kunnen houden, maar dan was de kous af en hebben ze de wet van de sterkste moeten ondergaan.
 
3' Schot van Dé Dé maar doelman Croughs ranselt de bal uit de winkelhaak. 6' samenspel Lucas en Bruno maar wordt in corner gewerkt. 10' Hard schot van Lucas, doelman kan zijn schot niet goed wegwerken en een goedgevolgde Bilal kan de score openen 0-1. 19' Eerste doelpoging van de thuisploeg maar Guiseppe staat pal. 24' en 25'  Hoeselt begint overwicht te krijgen en Guiseppe maakt twee goeie pogingen onschadelijk. 26' Balverlies en Lucas kan de aangeboden doelkans tot tweemaal toe niet benutten. Ruststand 0-1.
 

33' De thuisploeg bleef niet bij de pakken zitten en Azize Naim zette keurig de bordjes weer in evenwicht. 34' Goede doelkans via Karim maar een verdienstelijke doelman Croughs redt fenomenaal. 39' Bilal dweilt de zijlijn af maar weer zag hij zijn kans verijdelt in corner. 40' ééntijdsvoetbal met Bruno en Bilal die met de tip mooi de doelman te grazen neemt 1-2. 44' Een foutje in de verdediging en Erwin Vos kan simpel binnen tikken 2-2. 46' Hoeselt begint in zijn kansen te geloven met een tweetal doelpogingen zonder gevaar. 48' doelkans via Glenn, maar stuitte op doelman. 51' Volgende actie langs Bruno en Karim kan de bal in doel devieren 2-3. 54' Mooiste doelpunt van de avond in drie tijden met Dé Dé, Lucas en Bilal die mooi kan afwerken 2-4. 55' Bilal onderschept de bal en scoort met een enig mooie lob van 25 meter de 2-5. 59' 3-5 langs Davy Steegmans. Maar in dezelfde minuut toonde Dé Dé zijn klasse, drie spelers in de wind en Karim zette de kroon op het werk met een mooie lob 3-6 eindstand. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
07 feb 2010
Jan Taelemans
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief