DILBEEK - JCI West-Brabant quizt in een Mini

C21

DILBEEK - JCI West-Brabant quizt in een Mini

Jci_quizt_bij_mini
 

Never change a winning team, maar bij JCI West-Brabant wordt hierop gezondigd.Voor het derde jaar op rij komt JCI West-Brabant op 24 april naar buiten met een businessquiz en ook dit jaar verschillen de teamleden van de vorige editie. ‘Dat is in feite waar JCI (Junior Chamber International) rond draait: jonge mensen de kansen geven om iets zinvol te doen, om te ondernemen’, merkt David Jorissen op. Samen met Marion Maes coördineert hij dit jaar de organisatie van de quiz.

Professionals uit Vlaams-Brabant
 
Bij vorige edities van de quiz was reeds een succes geboekt met 24 deelnemende ploegen van telkens 4 personen. ‘Met nog drie weken te gaan zijn reeds 30 ploegen ingeschreven en onze marketing komt nog maar op gang’, geeft Marion nog mee. ‘Ik denk dat dit succes te verklaren is door een goeie combinatie van fun, zijnde de quiz, en netwerking. Voor maar vooral na de quiz is er ruim de gelegenheid voor de deelnemende bedrijven om contacten te leggen.’ Waarop David aanvult: ‘Maar evenzeer zie je dat vier collega’s van één bedrijf zich hebben ingeschreven en er gewoon een leuke avond aan beleven, wat uiteraard ook kan’.
 
Voor de quiz start, voorziet de organisatie in een receptie waar de mensen een broodje kunnen eten. ‘Alle deelnemers zijn professionals, meestal young professionals, zoals wij, die na het werk rechtstreeks naar de quiz afzakken. Na de zware dagtaak komen ze op adem bij een hapje en een drankje, zodat we om 20u. stipt kunnen quizzen’, verduidelijkt David.
 
Geen huis-tuin-en keukenquiz
 
Vragen uit het echte quizmilieu worden niet gebruikt. De organisatie zoekt zelf vragen waarbij alvast volgende rubrieken aan bod komen: marketing, human resources, West-Brabant, informatica, sales,….. Twee vragenreeksen worden afgewisseld met het herkennen van logo’s, afkortingen en foto’s van personen.
 
‘En ook dit jaar hebben we Paul D’hoore bereid gevonden om de presentatie te doen’, geeft Marion graag mee. ‘Niet alleen zorgt hij voor de professionele uitstraling van ons event maar je merkt ook dat een quiz in goede banen leiden niet aan iedereen gegeven is. Met hem als quizmaster heb je zowel de sérieux maar ook de kwinkslag, en dat laatste verwacht je niet onmiddellijk van hem’.
 
In de Mini
 
Niet zonder trots geven David en Marion nog mee dat de quiz doorgaat in de sfeervolle showroom van garage MINI van concessiehouder Van den Broeck te Dilbeek. De quiz gaat door op donderdagavond 24 april
 
JCI International is een vereniging van jonge ondernemers die jonge mensen kansen biedt
om in een vriendschappelijke sfeer creatieve projecten te realiseren zodat zij kunnen groeien en leren. Alle geïnteresseerden tussen achttien en veertig jaar kunnen vrij de maandelijkse vergaderingen bij JCI komen volgen. Sinds de oprichting van de organisatie in 1972 voelen heel wat mensen zich aangetrokken tot deze manier van leren. In Vlaanderen alleen al telt de organisatie 1.350 leden.
 
Iedereen die interesse heeft om deel te nemen of er samen met zijn bedrijf een leuke team
building activiteit van wil maken kan vrijblijvend contact opnemen met het Business Quizteam op info@businessquiz.be
 
Meer info kan je terugvinden op
 
Business Quiz       www.businessquiz.be
JCI                          www.jcivlaanderen.be
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 apr 2008
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 16 nov 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 23 okt 2021
Sam Herremans | 11 okt 2021
Sam Herremans | 10 okt 2021

archief