SINT-ULRIKS-KAPELLE - Open infoavond in La Motte

C21

SINT-ULRIKS-KAPELLE - Open infoavond in La Motte

Rik_van_cauwelaert_p200
Rik Van Cauwelaert (kos)

De CD&V/N-VA/DNA!-fractie verwelkomt op woensdag 21 april om 20u15 in Kasteel La Motte in Sint-Ulriks-Kapelle alle belangstellenden op een infoavond met als spreker Rik Van Cauwelaert, directeur en editorialist van Knack. Elke week boeit hij de lezers met uitgesproken standpunten over het institutionele en bestuurlijke kluwen in ons land. Goed gestoffeerd, erudiet, onderbouwd, met Brits onderkoeld flegma en soms ironisch sarcasme fileert hij in zijn commentaarstukken met scherpe pen het verschil tussen de politieke schijn en het reële zijn.

Rik Van Cauwelaert beschouwt zichzelf als een ‘ouderwetse’ traditionele journalist: een vakman uit de klassieke school die ideeën en opinies formuleert vanuit een eigen waardenschaal en afstandelijkheid ten opzichte van zijn onderwerp. Flitsende oneliners, behaagziek infotainment en ‘de waan van de dag’ zijn dus niet aan hem besteed.
 
Media kunnen een invloed uitoefenen, maar hebben geen macht, is zijn stelling. Rik Van Cauwelaert werpt zijn blik op de verloedering van ons politieke landschap en de postmoderne versnippering van ons waardensysteem. Benieuwd te horen wat deze streekgenoot denkt over het bestuur van Dilbeek, Poort van het Pajottenland.
 
Gratis toegang.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 apr 2010
Gerrit Achterland
Kos
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief