ITTERBEEK – Nieuwe fietsuitrusting voor Damateurs

C21

ITTERBEEK – Nieuwe fietsuitrusting voor Damateurs

Editiepajot_itterbeek_mtb_damateurs_foto_steven_walravens
MTB Damateurs in hun fonkelnieuwe uitrusting. Foto Steven Walravens
 

Zondagochtend werd in Sint-Anna-Pede de nieuwe fietsuitrusting van mountainbikeclub Damateurs voorgesteld. Meteen werd er van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook hun eerste kaas- en wijnavond  te promoten.

MTB Club Damateurs telt een twintigtal leden, jong en oud, die wekelijks een toertje maken langsheen de veldbanen. Om hun nieuwe uitrusting te financieren en ook hun deelname aan de 24 uren van Kester organiseren de sportievelingen op zaterdag 1 mei in het recreatiecentrum van Itterbeek een kaas- en wijnavond.
 
24 uren van Kester
 
Het is voor de tweede keer dat Damateurs op 8 en 9 mei gaan deelnemen aan de 24 uren van Kester. “Wij nemen deel met twee ploegen. De jonge garde en de iets oudere. Wij hopen met de jonge ploeg toch een plaatsje te veroveren bij de eerste tien. Het beloofd alvast een vermoeiend maar sfeervol weekend te worden.”  licht Koen Puttaert van MTB Damateurs toe.
 
Nieuwe leden

Mountainbikefanaten die op zoek zijn naar een club om wekelijks samen een ritje te maken zijn steeds welkom bij Damateurs. Voor meer info surf naar www.damateurs.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 apr 2010
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief