Overleg met buurt over papierhandel/drukkerij in ITTERBEEK

C21

Overleg met buurt over papierhandel/drukkerij in ITTERBEEK

Papierhandel_drukkerij_p200

Het schepencollege gaat nog met de buurt overleggen over de toekenning van een vergunning voor 20 jaar voor het uitbaten van een papierhandel/drukkerij, Itterbeeksebaan in Dilbeek. Tegen deze aanvraag van klasse 2 van de NV Papeterie Georges Mottart, P. Decosterstraat 110, 1190 Vorst kwam een petitie binnen met 244 handtekeningen van de buurtbewoners en een brief van de gemeente Anderlecht.

De bezwaren werden onderzocht en niet weerhouden. Het terrein is sinds het gewestplan van 1977 bestemd voor KMO’s. Het bedrijfsgebouw wordt omgeven door een brede groenbuffer. Het gaat hier om een kleine drukkerij met max. 14 werknemers. Er is de nodige parkeerruimte voorzien op het bedrijfsterrein voor de werknemers. De laad- en losactiviteiten zijn beperkt tot 1 x per dag en gebeuren achteraan het bedrijfsgebouw aan het laadlokaal. De poort vooraan zal slechts sporadisch gebruikt worden bij onder andere de verhuis en indien zich pannes voordoen aan het machinepark.
 
De activiteiten zelf worden uitgevoerd tussen 8 en 18 uur. De opslag van gevaarlijke producten is beperkt tot max. 1000 liter. Er zijn geen luchtemissies, er wordt geen afvalwater gebruikt in het productieproces en er wordt evenmin voor extra verkeershinder gevreesd.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
29 apr 2010
Jean-Pierre Schoukens
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief