DILBEEK - Meireizen voor senioren blijven populair

C21

DILBEEK - Meireizen voor senioren blijven populair

Editiepajot_dilbeek_senioren_foto_schouckens
Foto Jean-Pierre Schoukens
 

De jaarlijkse meireizen voor senioren uit Dilbeek blijven in vele agenda’s aangestipt als niet te missen. Dit jaar trekken opnieuw 600 senioren op dagreis.

Gespreid over vier dagen rijden telkens drie autocars van Reizen De Vriendt naar de grensstreek en maken nadien de overstap naar de Franse stad Rijsel. Vandaag vertrokken de senioren uit Sint-Ulriks-Kapelle en Sint-Martens-Bodegem, morgen is het de beurt aan de senioren van Groot-Bijgaarden en Savio, woensdag stappen de senioren uit Itterbeek en Schepdaal de autocar op en donderdag sluiten de senioren van Dilbeek de reeks af.
 
Elke morgen wordt de delegatie uitgewuifd door burgemeester Stefaan Platteau. Schepen van senioren Rita Dedobbeleer vergezelt de senioren elke dag. Op elke autocar zit een gids. Deze maal gaat de seniorenreis naar de grensstreek in West-Vlaanderen. Na een koffiestop in Wevelgem, volgt er rondrit door de grensstreek. Na het middagmaal in Wevelgem, trekt de colonne de Franse grens over voor een bezoek aan de stad Rijsel. De hele dagtrip kost de senioren amper 28 euro. Het gemeentebestuur past voor deze dag fors bij.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mei 2010
Jean-Pierre Schoukens
Jean-Pierre Schoukens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief