SCHEPDAAL / VARIA - Hanny-D op het Slagveld van Waterloo, en nog veel meer

C21

SCHEPDAAL / VARIA - Hanny-D op het Slagveld van Waterloo, en nog veel meer

Editiepajot_dilbeek_waterloo_hanny_d_foto_kos
Hanny-D omringd door enkele stoere soldaten. - Foto Kos
 
Editiepajot_dilbeek_hanny_d_in_het_blauw_foto_kos
Hanny-D: wondermooie vrouw, wondermooie stem. - Foto Kos
 

Een reconstructie van de "Slag bij Waterloo" lokte ruim 70.000 bezoekers. Wie ook van de partij was, was de Vlaams-Brabantse zangeres Hanny-D, hier op de foto omringd door enkele stoere soldaten.

Première
De zangers uit Schepdaal, beleefde er zowaar een première, want ze zette als artiest voor de eerste keer stappen in Waals–Brabant. Een tijdje terug mocht ze op de koffie voor een interview bij de mensen van “Media Scoop” in Braine l’Alleud en de blonde zangeres verzorgde ook al een puik optreden tijdens de Jaarlijkse Braderij van Aat.
 
Zowel organisatoren als publiek waren dolenthousiast en tevens verrast met de meezingers die ze op schitterende wijze vertolkte. Ambiance en sfeer troef en de braderij kon niet meer stuk. Het optreden werd ook bezegeld met vier nieuwe contracten. Zo kon zij optreden tijdens de “Slag bij Waterloo”, hamvraag is echter of ze ook keizer Napoleon Bonaparte met haar songs weer tot leven wist te wekken?
 
Nieuw album
De gedreven zangeres bracht recentelijk een eerste full album uit en ze deed dat met veel verve, want ze bracht meteen een Nederlandstalige- en Franstalige versie uit. ‘Ma Passion’ is de titel van de Franstalige versie, terwijl de Nederlandstalige tegenhanger, de titel ‘Mijn Passie, Mijn mooiste momenten’ opgekleefd kreeg.
 
Beide albums zijn natuurlijk te koop tijdens de optredens van Hanny-D, maar kunnen ook besteld worden via haar website www.hanny-d.be  , legaal gedownload worden via i-Tunes en ze kunnen ook bekomen worden via de radio VBRO in Brugge.
 
Optredens bij de vleet
Wie een optreden van de wulpse charmante zangeres Hanny-D wil meemaken, kan terecht op de hieronder vermelde data en uren. Zondag 27 juni kun je ze aan het werk zien tijdens de Adriaan Brouwer Bierfeesten op de Grote Markt Oudenaarde en op de Wetterse Topdagen op de Markt van Wetteren (17.40u).
 
Op zaterdag 3 juli is ze vanaf 20u30 te bewonderen op ‘Lembeek Leeft’ op het Claesplein in 1502 - Lembeek en op zondag 4 juli staat ze om 20u50 op het podium van ‘Op Volle Toeren’ op de Bevegemse Vijvers, gelegen aan de Zwembadstraat in Zottegem.
Op de feestdag van de Vlaamse Gemeenschap 11 juli, zingt Hanny-D om 17u30 op Kermis op Spieringen in Vollezele en zondag 18 juli is ze dan weer te gast bij Radio Mi Amigo op het Klein Strand in Jabbeke. Op zondag 23 juli is ze te horen en te zien op de Bakkerstraatfeesten in Grembergen (20 u) en 25 juli om 16 u op de Balloonmeting in Eeklo. Dit optreden vindt plaats in de Sporthal, Burgemeester Lionel Pussemierstraat. Treden daar nog op: Andrei, Lisa Del Bo, Lash en Laura Lynn.
 
Om het rijtje met zomeroptredens helemaal compleet te maken , geven we hierna ook al de definitieve optredens voor augustus en september: 1 augustus - 16u30 & 19u30 - Bossenhof Rollegembosstraat, 1 te 8880 – Ledegem, alsook bij Radio Mi Amigo op 't Klein Strand t in Jabbeke. Op 7 augustus in café Watou gelegen Zeedijk 271 in Middelkerke (21 u), daar treedt ook Danny Brendo op. 13 augustus - 20u00 - Taverne de Polderhoeve Knuitershoek 6 4589 RL Ossenisse; 15 augustus - Radio Mi Amigo 't Klein Strand Jabbeke en om 17u30 op ‘Bruisend Balegem’ De Kring Gootje 61 in Balegem. 21 augustus - 22u00 - Den Hoek Derrevoortstraat 60 1760 – Roosdaal; 26 augustus omstreeks 22 u is ze op de Beverse Feesten opde Grote Markt in Beveren; zondag 29 augustus Braderij Chaussé de Bxl (aan de kerk) in Waterloo.
 
Zondag 5 september Braderij in Braine-l'Alleud; 12 september - Brandweer Lennik Karel Keymolenstraat 4 in Lennik; 26 september staat ze op het podium in Velzeke-Ruddershove in Dancing Parasol, gelegen Opstalstraat 33b. Tel. 09/360.06.57 (16 u); 16 oktober - 14u00 - De Strafste Gemeente Marktplein in Ternat, 17 oktober om 14u 30 in De Gouden Fazant te Wevelgem en om 17u00 - Parochiaal Centrum Beukenhof Zuidmoerstraat 138 9900 Eeklo: 23 oktober in Boom tijdens de show van Steve Tielens; 10 november in CC 't Vondel in Halle (19u30) met o.a. Dany Fabry, Johnny White, Yves Segers, Steve Tielens, Frank Valentino en Kim; 28 november - Schlagerfestival Saviocentrum, Stationsstraat 275 in Dilbeek en op 19 december (17u) in het Parochiaal Centrim Beukenhof in Eeklo.

Website: www.hanny-d.be

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 jun 2010
Eric Vanhooren
Kos
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief