DILBEEK - Goud voor speler Itna

C21

DILBEEK - Goud voor speler Itna

Jules_en_magdalena_leuckx
 

Jules Geerts en Magdalena Leuckx uit de Herdebeekstraat 145 in Itterbeek hebben hun gouden bruiloft gevierd op het gemeentehuis van Dilbeek. Jules en Magdalena zijn rasechte Itterbekenaren want beiden werden er geboren: Jules in 1935 en Magdalena in 1937. Ze huwden er ook op 30 april 1958. Schepen van burgerlijke stand Carine Walravens overliep de levensloop van het gouden echtpaar. Jules, van opleiding letterzetter-drukker, werkte zijn hele carrière bij dezelfde werkgever, Impressor in Anderlecht. Hij startte onderaan de ladder en eindigde aan de top.

 Het echtpaar heeft twee zonen Eddy en Marc en drie kleinzonen. De familie Geerts is ook hevige supporter van ,,den Itna’’. Jules was immers spelend lid in de beginjaren van Itna Itterbeek. ,,Hij heeft den Itna mee groot gemaakt’’, zei schepen van Openbare Werken Walter Zelderloo en tevens voorzitter van Itna. De familie Geerts is overigens vaak op het voetbalveld in de Herdebeekstraat terug te vinden, want kleinzoon Sigurd speelt er momenteel de pannen van het dak.
 Het is niet allemaal voetbal dat de klok slaat ten huize Geerts, want het echtpaar gaat graag op reis. Een restaurantje doen is ook een andere leuk tijdverdrijf voor het gouden paar.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 apr 2008
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024
Marc Sluys | 21 mrt 2024

archief