DILBEEK - JCI West-Brabant start het werkingsjaar in het Gosset Hotel

C21

DILBEEK - JCI West-Brabant start het werkingsjaar in het Gosset Hotel

Jci_west_brabant_ed_pajot_foto_kos
Foto KOS
 

JCI West-Brabant heeft voor zijn nieuw werkjaar dat start in september een nieuwe vergaderlocatie. De eerste vergadering gaat door op donderdag 9 september in het Gosset Hotel, A. Gossetlaan 52 te Groot-Bijgaarden. JCI staat voorr Junior Chamber International

Elke tweede donderdag van de maand komen ze er samen. Ze bespreken al de projecten waarmee iedereen bezig is en overleggen of brainstormen over de problemen die zich stellen. De vergadering start rond 20u maar ondertussen eten ze ook, wat de mogelijkheid biedt om bij te praten.
 
Annelies Quaegebeur is dit jaar voorzitster van de afdeling JCI West-Brabant..
 
Manu Buysse staat in voor het onthaal van de nieuwe leden. ‘Er mag uiteraard altijd volk bij. Momenteel telt onze afdeling 25 leden, die ook allemaal betrekkelijk actief zijn. Het zijn mensen die in het bedrijfsleven staan en daarin een actieve rol op zich nemen. Je mag stellen dat ongeveer een kwart een zelfstandige activiteit heeft en daar mag je ook een zelfstandig verpleegster bij rekenen.’
 
Zowel binnen de eigen afdeling alsook daarbuiten wordt er van alles georganiseerd en aangeboden aan de leden. Dit gaat dan over trainingen, bedrijfsbezoeken, gastsprekers en ook bezoeken aan andere afdelingen van JCI zowel in binnen- als buitenland.
 
JCI West-Brabant organiseert in 2011 al voor de zesde keer de businessquiz.
Voorzitter Annelies Quagebeur: ‘Dat is niet zo evident, als je weet dat we allemaal een drukke job hebben, een actief sociaal leven en daarbij ook een gezinsleven. Die quiz wordt gepresenteerd door Paul D’Hoore en ook onze sponsors zijn niet van de minste. Met de editie van 2010 zaten we toch aan 50 deelnemende ploegen met elk 4 deelnemers. Het blijft elk jaar een huzarenstuk.’
 Het blijkt de kern te zijn van de JCI spirit: de mogelijkheid bieden aan jonge mensen om te ondernemen, om iets uit te proberen en nadien te evalueren. Ook de trainingen, de gastsprekers, de bedrijfsbezoeken passen in dat kader. Een jaarthema zoals ‘Expand your boundaries…’ hoeft dan ook geen verdere toelichting.
 
Bij JCI is niet alles gericht op ondernemen of zichzelf verbeteren. Ze nemen ook de tijd om te genieten. Ze organiseren ook pure fun activiteiten zoals een wijnproeverij, een avond rond tafeletiquette, een kerstboomverbranding… om nog maar te zwijgen van de galabals op het jaarlijks congres van JCI Vlaanderen of België.
Het bestuur van dit jaar doet zijn best om er ook nu weer een drukke én leuke boel van te maken..
 
De eerste vergadering gaat door op donderdag 9 september in het Gosset Hotel, A. Gossetlaan 52 te Groot-Bijgaarden. Men is er welkom vanaf 19u45. Geïnteresseerden kunnen ook terecht op de website www.jciwestbrabant.be . Wens je langs te komen, email dan gerust naar Manu Buysse (info@jciwestbrabant.be ). Voor de quiz is er info op www.businessquiz.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 aug 2010
Felix Merckx
KOS
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief