Politie van DILBEEK vat dader inbraken jeugdclub De Paddestoel

C21

Politie van DILBEEK vat dader inbraken jeugdclub De Paddestoel

Editiepajot_politie_2010__pixels200

De politie van Dilbeek vatte dinsdag de dader van een inbraak in jeugdclub De Paddestoel.

Om 18:47u kwam de melding binnen van een diefstal in de jeugdclub, de melder zag jongeren weglopen. Vier interventieploegen startten onmiddellijk met patrouille in de buurt.
Tien minuten na de melding werden twee personen aangetroffen in de Bekkerzeelweg in Groot-Bijgaarden. Zij waren in het bezit van gitaren. Eén verdachte, een jongen van 15 uit Dilbeek, kon onmiddellijk geïntercepteerd worden. Hij werd op woensdag 15 september voorgeleid voor de jeugdrechter.
De tweede verdachte kon wegvluchten maar werd herkend door de interventieploegen. Het gaat om een 21 jarige man zonder vast adres. Hij wordt opgespoord. Het betreft een man die gekend is bij de politie.
Uit onderzoek bleek dat er nog een derde verdachte zou betrokken zijn bij de diefstal, zijn identiteit is voorlopig nog onbekend.
Er werden vier gitaren, één versterker, vijftien cd’s en één draadloze microfoon gestolen uit de jeugdclub. Vier gitaren werden voorlopig al door de politie gerecupereerd. Het onderzoek wordt verder gezet.
De daders zouden in aanmerking komen voor de laatste drie diefstallen in de jeugdclub, waar sinds begin dit jaar in totaal al zes keer werd ingebroken.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 sep 2010
Marc Sluys
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief