Openbare werken in DILBEEK

C21

Openbare werken in DILBEEK

Editiepajot_werken_2010_p200

Tweede gedeelte Jozef Mertensstraat wordt later aangepakt

Het tweede gedeelte van de Jozef Mertensstraat (vanaf het kruispunt met de Groenstraat tot aan de salons Waerboom) wordt later (2011 of 2012) aangepakt.
Op de gemeenteraad van 7/9/2010 vroeg raadslid Stijn Quaghebeur naar aanleiding van klachten over de toestand in de Jozef Mertensstraat of, na de werken van TMVW in het eerste gedeelte, er ook budget vrijgemaakt wordt voor de heraanleg van het tweede gedeelte, inclusief snelheidsremmende maatregelen en ontradende maatregelen voor doorgaand verkeer.
Schepen Luc Deleu is er zich van bewust dat de Jozef Mertensstraat inderdaad een pijnpunt is, maar dat een volledige heraanleg niet in de meerjarenplanning is voorzien. Het schepencollege stelt voor het tweede gedeelte van de Jozef Mertensstraat op te nemen in de planning van 2011 of 2012 in overleg met de rioolbeheerder TMVW die een nieuw gescheiden rioleringsstelsel in deze straat plant. Op die manier kunnen de werken via het investeringskrediet worden uitgevoerd.
Verzakkingen aan bushalte Gemeenteplein
Het schepencollege heeft de opdracht gegeven de meerdere putten aan de bushalte aan het gemeentehuis Dilbeek (kant gemeentehuis) weg te werken. Bij regenweer vormen zich plassen waar bussen en wagens inrijden. Personen die aan deze bushalte staan te wachten worden nat door het opspattende water uit deze plassen. Het schepencollege gaf ook opdracht het voetpad aan de bushalte aan te vullen met rode steentjes zodat er minder modder is voor de voetgangers.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 sep 2010
Jean-Pierre Schoukens
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief