DILBEEK - Drie ballons tot in Horst

C21

DILBEEK - Drie ballons tot in Horst

Editiepajot_dilbeek_winnaars_ballonwedstrijd_foto_jean-pierre_schoukens
De winnaars kregen op het gemeentehuis van schepen van Burgerlijke Stand Carine Walravens hun prijs overhandigd. - Foto © Jean-Pierre Schoukens
 

Elk jaar verbindt de gemeente een ballonwedstrijd aan de aanplanting van de geboorteboomgaard. Dat was dit jaar niet anders. Er kwamen verschillende kaartjes terug, maar het merkwaardige dit jaar is dat de drie ballonnen die het verst vlogen allemaal in dezelfde gemeente in Nederland werden teruggevonden. De drie ballonnen werden, weliswaar in verschillende deelgemeenten, allemaal teruggevonden in de gemeente Horst aan de Maas in de provincie Noord-Limburg in Nederland. De ballonnen legden respectievelijk 186, 185 en 181 kilometer af. De drie winnaars kregen op het gemeentehuis van schepen van Burgerlijke Stand Carine Walravens hun prijs overhandigd. Ze mogen allemaal voor een familiefoto bij fotograaf Van Cauwelaert.

De drie winnaars:
•             Gill Camermans ° 31.03.2009
(ballon teruggevonden in het dorp Broekhuizenvorst gelegen in de gemeente Horst aan de Maas provincie Noord-Limburg Nederland)
•             Ynne Demaldré ° 22.01.2009
(ballon teruggevonden in het dorp Swolgen gelegen in de gemeente Horst aan de Maas provincie Noord Limburg Nederland)
•             Febe Vandendriesch ° 07.12.2009
(ballon teruggevonden in het dorp Melderslo gelegen in de gemeente Horst aan de Maas provincie Noord Limburg Nederland).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 okt 2010
Jean-Pierre Schoukens
Jean-Pierre Schoukens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief