DILBEEK – STELLENBOSCH - 2011-2014 Agreement

C21

DILBEEK – STELLENBOSCH - 2011-2014 Agreement

Editiepajot_dilbeek_stellebosch_foto_jean-pierre_schoukens
Foto's © Jean-Pierre Schoukens
 
Editiepajot_dilbeek_stellebosch_foto_jean-pierre_schoukens__1_
Foto's © Jean-Pierre Schoukens
 

In het kader van de samenwerking tussen Dilbeek en de stad Stellenbosch in Zuid-Afrika, vertegenwoordigden Piet Walravens en Jef Valkeniers de gemeente Dilbeek tijdens de conferentie stedenbanden in Bloemfontein (Zuid-Afrika).

Het doel van deze conferentie was om ideeën uit te wisselen. De stad Stellenbosch gaf er meer uitleg over de opleiding van jeugdanimatoren voor speelpleinwerking. In Zuid-Afrika bestaan dergelijke opleidingen nergens anders. In tegenstelling tot het jeugdwerk in Vlaanderen waar een degelijke opleiding een vereiste is. De werking in Stellenbosch is dus pionier op dit gebied. Vanuit Dilbeek verlenen we hen alle steun om oa deze werking uit te bouwen.
Aansluitend volgde de Dilbeekse delegatie de samenwerking in Stellenbosch op. Op het programma stond oa de officiële ondertekening van de samenwerking voor de komende 3 jaren. Hierin staan de krijtlijnen voor activiteiten op vlak van jeugd- en preventiewerking. (meer info op http://www.risdilbeek.be/documenten.php ). Met deze samenwerking beogen we voor de kinderen en jongeren uit de krottenwijk van Stellenbosch een veilige vrijetijdsbesteding (sport, toneel, speelpleinwerking,…) en een preventieve aanpak op vlak van AIDS en drugs.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 okt 2010
Jean-Pierre Schoukens
Jean-Pierre Schoukens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief