Politie DILBEEK vat autodief

C21

Politie DILBEEK vat autodief

Politie_2010__pixels200
Op woensdag 15 december 2010 ontvangt de interventieploeg  van de politie Dilbeek rond 03u37 een oproep van de bewoners van een  woning in de Oudstrijdersstraat in Schepdaal.   Zij hoorden verdachte geluiden in hun woning en zagen mannen wegvluchten met hun voertuig, een Toyota Landcruiser.
De interventieploeg rijdt via de afrit 13, via de Ninoofsesteenweg richting plaats der feiten.Ter hoogte van het kruispunt van de Ninoofsesteenweg met de Baron De Vironlaan kruisen zij het voertuig Toyota Landcruiser. Het voertuig rijdt richting Brussel, komende van Schepdaal.
 
De interventieploeg zet onmiddellijk de achtervolging in.  De bestuurder van het voertuig weigert echter te stoppen en drijft zijn snelheid op. 
Ter hoogte van het kruispunt van de Ninoofsesteenweg met de “Prins van Luik” remt  het vluchtend voertuig bruusk en poogt rechts af te slaan. Hierdoor begint het voertuig te schuiven en rijdt het een verkeerslicht  aan.
Het voertuig vervolgt zijn weg verder in Anderlecht. Het voertuig rijdt  uiteindelijk tegen een betonnen muurtje in het parkje ter hoogte van de René Berrewaertslaan.
Beide inzittenden springen daar uit het voertuig en nemen de vlucht.
De interventieploeg kan de passagier intercepteren. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging en verblijft daar momenteel nog steeds onder bewaking. Het labo werd verwittigd met oog op sporenopname. De lokale recherche van de politie Dilbeek onderzoekt de zaak momenteel verder.

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 dec 2010
Marc Sluys
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024

archief