DILBEEK – Grabbelpassen tijdens de paasvakantie

C21

DILBEEK – Grabbelpassen tijdens de paasvakantie

Grabbelpas_p200

Proef mee van dit leuke programma: De jeugddienst plant tijdens de paasvakantie enkele leuke grabbelpasactiviteiten voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Op het programma staan: Bezoek aan RSC Anderlecht op dinsdag 12 april, bezoek brandweer Asse op donderdag 14 april, ijsschaatsen op woensdag 20 april en ‘paasversiering’ knutselen op vrijdag 22 april.

Als je wil deelnemen, kom je op de jeugddienst een grabbelpas kopen (€ 2,50). Met dit pasje kies je zelf aan welke activiteiten je wenst deel te nemen. Per activiteit betaal je een kleine bijdrage.
Heb je er zin in, kom dan vlug inschrijven op de jeugddienst. Eén adres: Jeugdcentrum Castelhof, Molenstraat 102 te 1700 Sint-Martens-Bodegem (naast het treinstation). Openingsuren: elke werkdag tussen 9u en 12u en tussen 13u en 16u en op donderdagavond tussen 18u en 20u.
De plaatsen zijn beperkt en de inschrijving is pas geldig als de deelnameprijs voor de activiteiten (cash) betaald is.
Met een grabbelpas krijg je korting voor enkele vrijetijdsinitiatieven in België, voor workshops en cursussen in CC Westrand en kan je tijdens de schoolvakanties voor 1 euro zwemmen in Dilkom.
De folder is te vinden op www.jeugd.dilbeek.be .
Meer informatie bij de jeugddienst: jeugd@dilbeek.be  of 02/582.46.20.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 mrt 2011
Elli Meremans
ep
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief