DILBEEK - Zesde quiz van JCI West-Brabant wordt een topper

C21

DILBEEK - Zesde quiz van JCI West-Brabant wordt een topper

Editiepajot_dilbeek_businessquiz_foto_gerrit_achterland
Volgende leden organiseren de zesde editie van de businessquiz: (vlnr) Heidi De Paepe, Gregoire Tack, Sylvia Van Der Stricht, David Jorissen, Asha Vanschoonbeek en An De Ridder. (Inge Gabriëls en Bart Hannes ontbreken op de foto). - Foto © Gerrit Achterland
 

JCI West-Brabant organiseert een zesde businessquiz. Méér dan 50 ploegen zullen op 28 april testen hoe paraat hun kennis is bij ongeveer 60 vragen, 10 logo’s, 10 foto’s, en dergelijke meer. De vragen handelen gaan over informatica, politiek, economie, marketing, West-Brabant, sales,….. “En het zijn vragen uit de actualiteit”, bevestigt Gregoire Tack, coördinator van de quiz, “de recentste nummers van De Standaard, Jobat, Vacature, Trends zijn warm aanbevolen”.

Sponsors
De quiz is al aan zijn zesde editie toe. Door de jaren heeft de businessquiz een goeie reputatie opgebouwd, waardoor sponsors zich nu spontaan aandienen. Dankzij deze sponsors gaan de eerste ploegen met prachtige prijzen naar huis en ontvangen alle deelnemers tal van attenties.
Professionals uit Vlaams-Brabant
Asha Vanschoonbeek is medeorganisator en op de vraag waarom de meeste ploegen zich inschrijven, antwoordt zij vlot: “De meeste bedrijven schrijven in om aan teambuilding te doen: een leuke avond hebben onder collega’s. Wij zorgen voor fun, zijnde de quiz, maar ook voor netwerking. Immers, voor en na de quiz is er gelegenheid om met de andere deelnemers te netwerken”.
Voor de quiz start, is er een receptie waar de mensen een broodje kunnen eten. “Alle deelnemers zijn professionals, meestal young professionals, zoals wij, die na het werk rechtstreeks naar de quiz afzakken. Na de zware dagtaak komen ze op adem bij een hapje en een drankje, zodat we om 20u. stipt kunnen quizzen”, verduidelijkt Asha.
Paul D’hoore kleurt de avond
Paul D’hoore heeft de vorige edities gepresenteerd en ook de zesde neemt hij voor zijn rekening. Hij zorgt ervoor dat de 60 vragen netjes worden opgedeeld in twee reeksen en worden afgewisseld met het herkennen van logo’s, afkortingen, slogans,….
“Een quiz in goede banen leiden is niet aan iedereen gegeven en Paul heeft daartoe de nodige uitstraling en sérieux. En hier en daar zorgt hij ook voor een grappige noot”, geeft Gregoire nog graag mee. 
In de Mini
Niet zonder trots vertellen Gregoire en Asha dat de quiz doorgaat in de sfeervolle showroom van garage MINI van concessiehouder Van den Broeck te Dilbeek. Dit is tevens een hoofdsponsor van het eerste uur. De quiz wordt georganiseerd op donderdagavond 28 april. Geïnteresseerden kunnen alle informatie vinden op www.businessquiz.be . Informatie over JCI West-Brabant tref je op www.jciwestbrabant.be
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 apr 2011
Gerrit Achterland
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024

archief