DILBEEK - Ontmoet elkaar op den trottoir

C21

DILBEEK - Ontmoet elkaar op den trottoir

Dilbeek_den_trottoir_foto_pascale_van_der_kleen_editiepajot
 

Zoals reeds eerder gemeld doet Dilbeek mee aan het project 'Dorp met toekomst' en wil zo het buurtleven nieuw leven inblazen. Op zaterdag 30 augustus wordt iedereen uitgenodigd om met zijn stoel naar buiten te komen en een gezellig babbeltje te slaan met buren en voorbijgangers.

Vandaag stelde de cultuurdienst het project aan de pers voor en, wat had je anders verwacht, vanuit een stoel op de stoep van de Kaudenaardestraat. Alle bij de gemeente bekende buurtverenigingen werden aangeschreven om aan het project mee te werken en eventueel andere activiteiten voor die dag vast te leggen. De actie wordt gesteund door de Vlaamse Overheid en door de Gemeente Dilbeek.

Maar niet alleen de reeds bestaande buurtcomités worden die dag uitgenodigd: elk individu, elke groep, elke vereniging kan door een stoel op straat te zetten tonen dat hij open staat om mee te werken aan een gezellige woonomgeving. Indien dit gebeurt in samenwerking met de bewoners van tien verschillende huizen zorgt de cultuurdienst voor minstens één verrassingsact.
Wie wil deelnemen, als individu of in groep, mag contact opnemen met de cultuurdienst via an.vanlierde@dilbeek.be of 02/467 60 10. (Bron: www.dilbeek-malcontenten.be ).
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mei 2008
Pascale Van der Kelen
Pascale Van der Kelen
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 28 feb 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 feb 2024
Marc Sluys | 01 feb 2024

archief