DILBEEK - Jospop 2008 in het teken van overleden voorzitter

C21

DILBEEK - Jospop 2008 in het teken van overleden voorzitter

Jospopheader

Naast de groepen die onlangs bekend gemaakt werden op de website van Jospop zijn er nog enkele topnamen die de affiche vervolledigen. Het gaat om Dr.Lektroluv, Flip Kowlier, Cosy Mozzy en A Brand. Op 23 augustus 2008 zullen deze artiesten Jospop naar een hoger niveau tillen.

Grote namen
 
Dr.Lektroluv, de welbekende dj met het groene masker, krijgt een plaats op het hoofdpodium. Naast hem staat ook Flip Kowlier, die net een nieuwe single en een videoclip heeft uitgebracht.
Cosy Mozzy draait als laatste op de Stella-stage en ook A Brand geeft een muzikale meerwaarde aan het festival met een optreden op het hoofdpodium.
Met deze grote namen is de affiche compleet. Binnenkort start de promotie volop en wordt er in een rechte lijn naar het festival gewerkt.
 
Andere groepen
 
Onlangs werden er op de website andere namen bekendgemaakt aan het publiek. De Jeugd Van Tegenwoordig, Delavega, S.M.P.U, Discobar Galaxie en dj Cole vormen mee de affiche voor deze editie.
Jospop is ten opzichte van vorig jaar heel wat gegroeid. Dit uit zich in een sterke affiche met voor elke muziekliefhebber een mooie combinatie van verschillende artiesten.
 
Speciale Jospop
 
In november kregen de bestuursleden van Jospop en alle medewerkers een zware klap te verduren na het overlijden van hun voorzitter, Pieter De Koster.
Pieter had de ambitie om Jospop naar een hoger niveau te brengen. Het bestuur wil deze ambitie realiseren samen met alle medewerkers.
Jospop 2008 zal in het teken staan van Pieter en zowel het bestuur als de medewerkers zullen tot het uiterste gaan om van deze Jospop een meer dan geslaagde editie te maken.

Voor meer info surf naar www.jospop.com of klik hier voor het eerder verschenen artikel.  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 jun 2008
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 10 sep 2022
Marc Sluys | 07 sep 2022
Marc Sluys | 30 aug 2022

archief