DILBEEK - FC Kapelle Sport stelt nieuwe ploeg voor

C21

DILBEEK - FC Kapelle Sport stelt nieuwe ploeg voor

Editiepajot__fc_kapelle_sport
 

In sporthal Ten Gaerde werd door voorzitter Danny Siroyt de ploeg van FC Kapelle Sport seizoen 2008-2009 voorgesteld.

Danny Siroyt  begon zijn toespraak met een woord van dank voor iedereen die de ploeg gesteund heeft. Speciale aandacht ging naar Hendrik De Wael die na een 35-jarige carrière als scheidsrechter besloot er een punt achter te zetten. Dan volgde een overzicht van het voorbije seizoen. "Sportief was het niet altijd rozengeur en maneschijn, maar uiteindelijk is alles op zijn pootjes gevallen", sprak de voorzitter. Dankzij een verplichte trainerswissel kon de situatie gered worden en eindigde het eerste elftal op een twaalfde plaats. "Mede door deze moeilijke omstandigheden hebben we de basis kunnen leggen naar volgend seizoen toe ....de fundamenten van een nieuwe start voor Kapelle in tweede provinciale zijn gelegd ....het vertrouwen is volgens mij nog nooit zo groot geweest als nu".
“De zondagreserven eindigden op een derde plaats en de zaterdagreserven werden kampioen. Jeugd- en hoofdbestuur hebben opnieuw de handen in elkaar geslagen tot één bestuur. De jeugd is zeer sterk vertegenwoordigd en volgend seizoen treedt FC Kapelle Sport in competitie aan met 1 juniorenploeg, 1 scholierenploeg, 1 kadettenploeg, 1 miniemenploeg, 2 preminiemenploegen, 2 duiveltjesploegen en 2 debutantjesploegen”.
Wat betreft de accommodatie is Danny Siroyt een tevreden man: “De problemen die vorig jaar rezen, zoals terreinen, douches, verwarming en parking, zijn grotendeels opgelost”. De voorzitter dankte dan ook het gemeentebestuur, in het bijzonder Baudewijn van Ermen, schepen van sport Walter Zelderloo en burgemeester Stefaan Platteau.
 
Trainers:
- Johan Heroes (eerste elftal)
- Patrick Albert (eerste elftal)
- Erik Ghijsens (Ternat) (zaterdagreserven)
- Timothy Schoukens (keeperstrainer)
- Marnic Janssens (zondagreserven)
- Marc Baeck (jeugdcoördinator)
- Jean Mertens (jeugdcoördinator)
 
Nieuwe aanwervingen:
- Laurentz Aelbrecht (Ternat)
- Jonathan Devillet (Delta Londerzeel)
- Ali El Garbaoui (Racing Molenbeek)
- Kevin Kums (Dilbeek)
- Pieter Van Bellingen (Zuun)
- Cédric Van der Kelen (Itna Itterbeek)
- Carl Van Steen (Bon Air)
- Davy Verbeeren (Kester)
 
Voorzitter Danny Siroyt besloot met de woorden "Ikzelf en al mijn collega's bestuursleden zien het zeker en vast zitten. We zijn ervan overtuigd dat FC Kapelle Sport een mooie toekomst tegemoet gaat".

Bron: www.dilbeek-malcontenten.be .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 jun 2008
Pascale Van der Kelen
Pascale Van der Kelen
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

marc Sluys | 21 mrt 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief