DILBEEK - Hanny-D stelt in primeur haar eerste full cd “Nu of … Nooit!” voor op Nachtegaalfeesten

C21

DILBEEK - Hanny-D stelt in primeur haar eerste full cd “Nu of … Nooit!” voor op Nachtegaalfeesten

Editiepajot_hanny-d
 
Yves_segers_en_hanny-d001
Paul_severs_en_hanny-d002
 

Zo’n 800 feestvierders kwamen zaterdag naar Itterbeek afgezakt om het Schlagerfestival van de Nachtegaalfeesten bij te wonen. Het podium werd gevuld met kleppers als Hanny-D, Paul Severs en Yves Segers,

In primeur voor eigen streek en omsingeld door heel wat fans, stelde Hanny-D haar eerste album “Nu of … Nooit!” voor. Hanny-D speelde een thuismatch en zij mocht meteen de aftrap geven van het Slagerfestival om de sfeer in de tent te brengen.
Paul Severs werd voor zijn 60ste verjaardag hartelijk door zijn fans in de bloemetjes gezet. Yves Segers, vooral bekend als zanger van de groep “Toast” verraste het publiek met als imitator enkele nummers naar voren te brengen van Eddy Wally.
Voor de Foute Dj de ambiancevolle stemming verder zette, voerde Hanny-D nog enkele Bizznummers op en bespeelde het publiek.

Hanny-D: “ De organisatoren verdienen een dikke pluim, de communicatie tussen artiesten en organisatie verliep vlekkeloos. Drie zangers met drie verschillende stijlen voerden hun show op, elk evenveel geapprecieerd  door het publiek. Het ideale recept  voor een onvergetelijke avond!”

Het nieuwe album "Nu of ... Nooit!" is te verkrijgen via de website www.hanny-D.be Binnenkort is er een filmpje online van het optreden tijdens de Nachtegaalfeesten.

(...wil je een Hanny-D pakket twv 45 euro winnen surf dan naar onze wedstrijdenbladzijde: http://www.editiepajot.com/wedstrijds .)

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jul 2008
Steven Walravens
F. Deplancke
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
marc Sluys | 21 mrt 2023

archief