DILBEEK - Gemeentesprokkels

C21

DILBEEK - Gemeentesprokkels

Gemeentehuis_dilbeek

Speelstraten tijdens de vakantie 

Tijdens de vakantie worden volgende straten ingericht als speelstraat: Kroonweg, Lijsterbesdreef, Meikeverstraat, Kaudenaardedreef, Wijmenier, Smissenbosstraat (nr 105 tot 115), Koolwitje (2de deel vanaf Oranjetip), Nachtvlinder (1ste deel van Kleine Vos tot Oranjetip) en Korenveldlaan. Per week werden verantwoordelijken (peters/meters) aangeduid voor het plaatsen en wegnemen van de nadars. Enkel in de Kaudenaardedreef zal van 11.08 tot 24.08 geen speelstraat worden ingericht omdat de verantwoordelijken met vakantie zijn en zij het enige gezin in de straat zijn met kinderen.
 
 In de Korenveldlaan werd de procedure voor de eerste maal gestart en het merendeel van de bewoners staat positief tegenover het initiatief (11 positief tegenover 2 negatief op een totaal van 16 gezinnen). Mochten er problemen ontstaan, dan wordt de situatie herbekeken.
 
 Na overleg met de contactpersonen van de Nelemolenstraat en Zonnekouter werd beslist om geen speelstraat meer in te richten. In de Nelemolenstraat spelen momenteel geen kinderen meer op straat en in de Zonnekouter stonden niet alle bewoners nog achter het initiatief.
 
 
 
Parkeerplaatsen leden college naast gemeentehuis
 
Het college neemt maatregelen om de voorbehouden parkeerplaatsen naast het gemeentehuis voor de leden van het college toegankelijk te houden, zodat ze ten allen tijde kunnen gebruikt worden. Een mogelijke plaatsing van automatisch verzinkbare palen lijkt een oplossing evenals de eventuele plaatsing van een slagboom met bijhorende afsluiting (paaltjes) rondom. Het college gaat bij zes firma’s prijs vragen.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 jul 2008
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

marc Sluys | 21 mrt 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief