PAJOTTENLAND - Feiten

C21

PAJOTTENLAND - Feiten

Goedlogopolitie

Zaakvoerder  tijdens de nacht overvallen 
SINT-PIETERS-LEEUW - Woensdagnacht omstreeks 2.20 uur drongen 3 mannen een meubelzaak aan de Bergensesteenweg binnen. De uitbater die achter de handelszaak woont, werd gewekt door lawaai  en merkte  de 3 daders in zijn slaapkamer. Hij werd bedreigd met een mes en kreeg verschillende slagen toegediend . Hij werd verplicht aan de daders geld te overhandigen . De daders ontvreemden nog een laptop en een GSM en namen vervolgens de vlucht  met een grote hoeveelheid cash geld naar de Bergensesteenweg toe .

Het slachtoffer werd gekwetst aan oog, hals en aangezicht en werd voor verzorging overgebracht naar het St-Mariaziekenhuis te Halle.

De daders werden omschreven als  3 nannen van het blanke ras,Oost-Europees type en spraken gebrekkig Frans met het slachtoffer.

 

Drie inbraken
DILBEEK - De politie van Dilbeek noteerde een inbraak in een woning aan de Brusselstraat in Dilbeek. De dieven breken tussen 2 en 9 uur via de achterdeur in de woning. De bewoners missen cash. In de Kalenbergstraat hoorden de bewoners om 4 uur een geluid. Ze doen het licht aan en de bewoner loopt naar beneden. Hij stelt vast dat de voordeur openstaat. Hij kan niemand meer aantreffen. Er is braakschade. Aan de Ninoofsesteenweg in Schepdaal poogden onbekende(n) pogen in te breken in een woning waarbij zij de voordeur forceren. Het alarm gaat af en betrokkenen nemen de vlucht. Ook hier is er enkel braakschade.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 jul 2008
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 01 feb 2024
Marc Sluys | 01 feb 2024

archief