PEPINGEN – First Family Event uit de startblokken

C21

PEPINGEN – First Family Event uit de startblokken

Gdtollembeek_pagadderworp__2_
 
Gdtollembeek_pagadderworp__3_
 
Gdtollembeek_pagadderworp__11_
 
Editiepajot__pagadderskesworp
 
Editiepajot__pagadderskesworp__1_
 
Img_0031
 

De Halse karnavalvereniging De Pagadders pakten uit met hun First Family Event op de Soirée tropicale weide langsheen de steenweg Halle-Ninove in Pepingen. Een pleiade vedetten zetten de ganse dag hun best beentje voor om de boreling te laten uitgroeien tot een voltreffer. Blikvanger was de eerste Pagadderkesworp.

Uiteindelijk belandden de Pagadders met hun organisatie in Pepingen. Eerdere pogingen om het event op te zetten in Halle en in Huizingen liepen spaak. De weide van Soirée tropicale bleek dan ook de geschikte locatie.
 
Met in hun kielzog de nieuwe Halse karnavalgroep de Keutelkes boden de Pagadders het publiek een in eerste instantie familiaal totaalprogramma aan. Accenten werden gelegd naar het Hals karnavalgebeuren dat stilaan terug op gang getrokken wordt en naar de muziekvedetten uit de streek met Wim Ravel, Yves Seghers en Samantha. Fel gesmaakt werd ook het optreden van de rijzende vedette Hanny-D die overigens haar nieuwe single en haar nieuwe full-cd mocht voorstellen.
 
Het was ook diezelfde Hanny-D die de 3000 euro prijzen van de Pagadderkesworp over het publiek mocht uitgooien met als hoofdprijs een waardebon van 500 euro.
 
Later op de avond werd overgeschakeld naar rock- en beatmuziek om in de late uurtjes te eindigen met een heuse mega after party met discobar Explosion en DJ Squire.
 
Het First Family Event werd georganiseerd ten voordele van het dagcentrum Topaz uit Wemmel , een dagcentum voor patiënten die lijden aan ernstige, levensbedreigende aandoeningen.  
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 aug 2008
Godelieve Deschuyffeleer
GDTollembeek
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 29 jan 2023

archief