DILBEEK - Meer dan 6000 festivalgangers zorgen voor Jospop-records

C21

DILBEEK - Meer dan 6000 festivalgangers zorgen voor Jospop-records

Editiepajot_jospop_001_steven_walravens
 
Editiepajot_dilbeek_jospop_003_steven_walravens
Editiepajot_dilbeek_jospop_004_steven_walravens
Editiepajot_dilbeek_jospop_002_steven_walravens
 
Editiepajot_dilbeek_jospop_005_steven_walravens
Editiepajot_dilbeek_jospop_006_steven_walravens
Editiepajot_dilbeek_jospop_006_steven_walravens
Editiepajot_dilbeek_jospop_007_steven_walravens
 

De organisatoren van Jospop kunnen tevreden terugblikken op de voorbije festivaldagen en qua bezoekersaantallen breken ze alle records. Het begon woensdag al bij de start van het festival. De film en het optreden van Paul Severs en de Vets lokte zo’n 800 mensen naar de tent. Ten opzichte van de vorige jaren een record qua bezoekersaantal. Vrijdag kwamen zo’n 2300 fuifgangers naar de “Was het nu 70, 80 of 90-fuif” van Studio Brussel. Zaterdag lokte de affiche ruim 3000 festivalliefhebbers wat ondanks het slechte weer een absoluut record is.

De zware regenval in de voormiddag zorgde dat het festivalterrein snel omgeschapen werd tot een modderpoel. Toch kon dit het plezier en de sfeer niet bederven. Artiesten zoals De Mens, Flip Kowlier, A Brand, Dr. Lektroluv en Discobar Galaxie deden de tent vol lopen.

Het festivalweekend stond in het teken van Pieter De Koster die eind vorig jaar na een tragisch auto-ongeval om het leven kwam. De toog werd verwerkt met zonnebloemen naar aanleiding van de zonnepitten die op zijn begrafenis uitgedeeld werden. Tevens droegen de medewerkes een pin met de foto van Pieter De koster en Michaël Michel met de opschrift: “forever in our hearts”. Michaël kwam vier jaar geleden om bij een auto-ongeval.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 aug 2008
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 29 jan 2023

archief