DILBEEK - Jospop door de ogen van een 15-jarige

C21

DILBEEK - Jospop door de ogen van een 15-jarige

Frauke240808
 

Ook Frauke Wilson, een 15 jarige uit Sint-Pieters-Leeuw, is voor ons naar Jospop geweest.  Zij vertelt ons in dit verslag hoe ze het vond:

Vrijdag was het de “Is dit nu 70,80,90 fuif” van Studio Brussel.  Deze fuif kwam nogal traag op gang maar uiteindelijk was er veel ambiance en een goede dj.

Rond de tent was er wel wat modder en was het drassig. De organisatoren hadden wel hun best gedaan om de tent toegankelijk te maken via matten.
Zaterdag was er het festival.  Het was een keigoed festival.  Mijn favorieten waren De Mens en A Brand, die waren echt top.  Dr Lectroluv was ook goed, bij deze was er bijna geen plaats meer om te dansen.
Wat ik tof vond dat was dat er een afzonderlijke tent was met enkele dj’s.
Om naar het wc te gaan moest je voor de hele avond 1€ betalen.  Je kreeg dan een stempel en kon heel de avond naar ’t wc gaan zonder telkens te moeten betalen.  Eigenlijk vond ik het wel spijtig dat je moest betalen.  Er werd dan ook veel ‘wild geplast’.
Wat ik dan wel goed vond dat was de democratische prijs van de drank.
 
Het was een keileuk weekend en ik heb mij dan ook super geamuseerd. Het was één van de beste festivals/optredens dat ik reeds heb mee gemaakt.
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 aug 2008
Frauke Wilson
Bart Devillé
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 29 jan 2023

archief