DILBEEK - Nieuwe procedures voor opvang van kinderen

C21

DILBEEK - Nieuwe procedures voor opvang van kinderen

Editiepajot_dilbeek_kinderopvang
 

Nieuwe procedures voor opvang van kinderen

Naar aanleiding van het spijtige voorval vorige week waarbij een kind van het speelplein van Begijnenborre werd verwisseld met een kind uit Brecht, heeft het schepencollege het diensthoofd van de jeugddienst en de verantwoordelijke van de speelpleinwerking ontboden op het schepencollege.
 
Het schepencollege heeft na overleg de jeugddienst de opdracht meegegeven nieuwe procedures uit te werken om dergelijke voorvallen in de toekomst te vermijden. Tegelijkertijd vraagt het schepencollege de jeugddienst van de gelegenheid gebruik te maken om de hele opvangproblematiek eens tegen het licht te houden. Waar moet in het licht van de maatschappelijke evolutie rekening mee gehouden worden bij de opvang, de begeleiding en het ophalen van de kinderen?Kinderen zijn immers geen koopwaar, noch pasmunt. Ze zijn de mooiste creaturen op deze wereld en verdienen alle respect en aandacht, zegt burgemeester Stefaan Platteau.
 
 
Tijdelijke externe firma voor onderhoud van kerkhoven
 
De groenbeplantingen op de kerkhoven overwoekeren op sommige plaatsen de grafzerken en de monumenten. Het gemeentebestuur ontving meerdere klachten.
De dienst burgerlijke stand kan het onderhoud niet aan bij gebrek aan geschikt materiaal en mankracht. In afwachting van een reorganisatie van het onderhoud van de kerkhoven tegen Allerheiligen gaat het schepencollege externe firma’s aanschrijven voor een tussentijds onderhoud.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 aug 2008
Steven Walravens
Repro Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 12 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024
Marc Sluys | 21 mrt 2024

archief