DILBEEK - Kadille op kamp

C21

DILBEEK - Kadille op kamp

Editiepajot_dilbeek_kadille_foto_steven_walravens
 

Tien jaar na de laatste Kadille editie gaan de Dilbeekse chiro’s en scouts weer allemaal samen op kamp. In 2010 strijken we met een gigantische bende neer in de streek van Dourbes voor wat weer een onvergetelijk kamp zal worden! En het wordt ook een speciale editie want voor de eerste keer gaan alle chiro- en scoutsgroepen uit Groot-Dilbeek mee.

Kadille staat kortweg voor KAmp DILbeek LEopoldsburg! Die naam werd bedacht voor het allereerste gezamenlijk kamp van verschillende Dilbeekse jeugdverenigingen dat plaats had in 1973. Dat smaakte duidelijk naar meer want in 1990 volgde een tweede editie. Toen werd Recht ingepalmd en zag ook het allereerste kamplied het licht. In 2000 werd het kleine dorpje Ottré veroverd en werd het de grootste bivak ooit van jongeren uit één en dezelfde Vlaamse gemeente. Wij gaan voor 2010 voor nog groter en beter!
 
Al van in het prille begin had de Kadille organisatie een duidelijk doel voor ogen: het stimuleren en motiveren van de samenwerking tussen de verschillende jeugdgroepen. Zo werd het 35 jaar geleden al mooi verwoord en dat is nog steeds het motto van de huidige Kadilleploeg. Deze werkploeg, allemaal enthousiaste oud-leiding van scouts en chiro, vliegt er volop in. In 2008 starten we al met de voorbereidingen om in 2010 tot een geslaagd Kadillekamp te komen! Voor de komende twee jaar staan er nog tal van leuke activiteiten gepland en geven we het Kadillekrantje uit!
 
Meer informatie?
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 aug 2008
Steven Walravens
Steven Walravens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024

archief