DILBEEK - Een mooie start van de regerende landskampioen

C21

DILBEEK - Een mooie start van de regerende landskampioen

Editiepajot_dilbeek_zaalvoetbal_amigo_steven_walravens
 

  Voor de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen stonden de Play-Offs finalisten van de afgelopen vier seizoenen tegenover elkaar. 

De thuisploeg nam de beste start en kon al na 1' de score openen via de doorgebroken Lucas DINIZ: 1' 1-0. Amper 1' later hingen de bordjes, na een onoplettendheid in de Schepdaalse verdediging terug in evenwicht: Glenn VAN DER PUT: 2' 1-1. De bezoekers namen hierop de match in handen en konden in de 23' uitlopen na een rechtstreekse vrije trap van opnieuw Glenn VAN DER PUT: 23' 1-2. Een op dat moment terechte voorsprong van de Antwerpenaars. Het dartele eentijdsvoetbal van de AMIGO boy's van in de voorbereidingswedstrijden bleek maar niet te lukken. Of ligt het aan Hoboken die zoals steeds zeer gedisciplineerd stonden te verdedigen. Enkel onze Nationale parel en doelman Kenny SERGEANT speelde toen op niveau en moest meermaals zijn kunnen tonen om de tegenaanvallen te pareren. Rustscore: 1-2.

Na een kwartier in de tweede periode nam de thuisploeg het heft in handen. Dit resulteerde in de 47' in de gelijkmaker van en na een mooi nummertje van Luiz ARANHA: 47' 2-2. De vermoeidheid van de bezoekers en de frisheid van de thuisploeg heeft het wedstrijdslot bepaald. Op het perfecte moment kon Luiz de beslissende treffer aantekenen: Luiz ARANHA 59' 3-2. Enkel de zware foutenlast van AMIGO kon nog roet in het eten gooien. Toch was het de thuisploeg die een negenmetertrap mocht nemen en ook missen. De bezoekers cleemden nog, maar kregen niet een strafschop. Eindstand: 3-2.

Op basis van de hele wedstrijd had een billijk gelijkspel het juiste resultaat geweest. Door de fysieke paraatheid, het doorzettingsvermogen en het ontketende slotkwartier van AMIGO bleven de punten toch in Schepdaal. Een mooie start van de regerende landskampioen ZVK Am. TOYOTA Schepdaal.

GSC Hoboken
Spelers: Herman BEYERS, Xavier POTVIN, Kris DEMUYNCK, Glenn VAN DER PUT, Koen DE VOCHT, Abdel AIT DAOUD, Bert DE LEU, Geert VAN LOOCK, Olivier VERHANNEMAN en Wim ROOM.
Trainer-coach: Rudi BUTS.

AMIGO
Spelers: Kenny SERGEANT, Luc NYS, Bilal EL HAFID, Kris GIELENS, Yves HEREMANS, Mounir KISSAMI, Hafid MOUTTOUD, Luiz ARANHA, Lucas DINIZ.
Trainer-coach: Frank LUYPAERT. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
30 aug 2008
Ivo Lemaire
Ivo Lemaire
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Colpaert | 30 okt 2022

archief