LDD DILBEEK organiseert eerste gezamenlijke aankoop van stookolie

C21

LDD DILBEEK organiseert eerste gezamenlijke aankoop van stookolie

Editiepajot_ldd_dilbeek

De prijs van de stookolie is in de laatste vijf jaar meer dan verdubbeld, invloed van beursspeculanten, de nieuwe afzetmarkten in nieuw industrielanden zoals Brazilië, China en dergelijke zijn nog maar enkele reden van de enorme prijsstijging, LDD DILBEEK wil bevolking helpen deze hoge stookolieprijzen betaalbaar te maken.

"Lijst Dedecker schreeuwt dat de regering iets moet doen aan de koopkracht, maar de huidige regering, voor zover die er is, heeft geen oren naar de noden van de mensen," zegt de Dilbeekse voorzitter Wim Wauters: "We kunnen niet blijven wachten op een regering die geen werk maakt van een verbetering van de koopkracht voor de burgers. Dus heeft LDD DILBEEK besloten om zelf de handen uit de mouwen te steken voor haar burgers. Door met verschillende mensen samen een bestelling te plaatsen bij één handelaar zullen we een fikse korting kunnen onderhandelen waar elke inwoner van Groot-Dilbeek mee kan van profiteren!"

 
Nu de herfst voor de deur staat, zien vele mensen met een bang hart de stookolierekening tegemoet. Voor vele gezinnen betekent de aankoop van stookolie een serieuze financiële aderlating. "Met deze actie willen we daadwerkelijk iets doen aan de koopkracht”, verduidelijkt Hugo Lammens (politiek secretaris LDD DILBEEK). “Onze actie staat open voor ieder Dilbeeks gezin, zodat iedereen van deze fikse korting kan genieten. Men kan via een gezamenlijke aankoop vele tientallen tot zelfs honderden euro’s op zijn stookkosten besparen”, luidt het verder.
 
“Lijst Dedecker Dilbeek zal alle onkosten van deze actie, zoals het drukken en verspreiden van een folder, het online plaatsen van een website op zich nemen zodat de prijsvermindering integraal gaat naar wie zich voor deze actie inschrijft.” vervolledigt Geert Van Gaver, Lijst Dedecker Dilbeek secretaris.
 
In de loop van september en oktober verspreiden we in Groot-Dilbeek een folder op de markten, jaarmarkten, festiviteiten, enz. met alle praktische informatie en een inschrijvingsformulier. Wie de folder niet zou hebben ontvangen kan meer informatie evenals een bestelformulier aanvragen bij Geert Van Gaver ( geert.van.gaver@ldddilbeek.be ), Wim Wauters ( wim.wauters@ldddilbeek.be ) of via ons speciaal e-mail adres voor deze actie: stookolie@ldddilbeek.be  
De ingevulde bestelformulieren kunnen teruggemaild worden naar één van bovenstaande adressen of via post naar:
LIJST DEDECKER DILBEEK
BARON DE VIRONLAAN
POSTBUS 72
1700 DILBEEK.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 sep 2008
Editiepajot
Repro Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Piet Ronsijn | 24 nov 2023

archief