DILBEEK - Het was een drukke septembermaand voor Hanny-D

C21

DILBEEK - Het was een drukke septembermaand voor Hanny-D

Editiepajot_dilbeek_hanny-d_drukdrukdruk

De vakantie zit er al een tijdje op, de eerste maand van het schooljaar loopt stilaan op zijn einde, en ook voor Hanny-D was de septembermaand druk en gevuld met tal van optredens.

Zondag 7 september was Hanny-D te gast in Zaal Bevegemse Vijvers in Zottegem. Daar deelde zij het podium met o.a. Willy Sommers, Paul Severs, Christoff, Lynn, Tony Cabana en Nico & Slurfie. Enkele fans uit Brugge, Deinze en Zottegem zakten voor verloren moeite af naar Zottegem omdat de Zottegemse artiestenparade reeds uitverkocht was. Stad Zottegem en danscafé Gemeentehuis zorgde voor een puik evenement en de presentatie was in handen door radio Mfm. Hanny-D kreeg backstage drie dikke kussen van Willy Sommers voor haar verjaardag die op 8 september plaats vond. Tevens vertelde Willy haar een geheimpje dat hij regelmatig de cd van Hanny-D beluisterd in de wagen.
 
Een weekje later had op zaterdag 13 september in Dilbeek het “Bal van de Burgemeester” plaats. Hanny-D mocht er het podium op na de Vet’s band & Gunther Neefs gevolgd door de Sublimo’s. Zoals het hoort op een bal van een burgemeester waren er uiteraard veel politiekers aanwezig. Met toelating van burgervader Stefaan Platteau bracht Hanny-D haar tweetalige hits. Tevens maakte Hanny-D na haar optreden in Itterbeek kennis met Catherine Timmermans, uitbaatster van Peugeot-garage De Vos in Dilbeek. Catherine is ondertussen een grote fan geworden van Hanny-D.
 
Twee dagen later, op maandag 15 september, was Hanny-D te gast op de jaarmarkt van Affligem. Ze werd er zowel door de organisatie als het publiek goed ontvangen. Na het optreden van Jimmy Frey was het de beurt aan Hanny-D en van bij haar eerste nummer nodigde zij het publiek uit om te dansen. Organisators Rik Verhaevert en Willy Teirlinck waren zeer verrast door Hanny-D’s optreden. Zij zorgde niet enkel voor een extra blikvanger maar ook hield ze het publiek een uur langer in de zaal dan de vorige edities. Volgend jaar zal Hanny-D waarschijnlijk terug te gast zijn op de jaarmarkt van Affligem.
 
Op donderdag 18 september legde de Dilbeekse Diva een test af in de New Etropal te Lauwe. De New Etropal is een danscafé met zeer professioneel apparatuur , waar dagelijks bussen met senioren naar toe komen om naar Vlaamse vedetten zoals Salim Seghers en Frank Valentino te komen kijken. Hanny-D bracht er een viertal nummers. In de toekomst zal zij er waarschijnlijk van de zaakvoerder een contract krijgen om er de senioren te amuseren.
 
Op zaterdag 20 september trad Hanny-D op voor haar eigen buren, bij wijze van spreken. Zij was in haar woonplaats tijdens de jaarmarkt te gast in de tent van ‘Schepdaal Feest’. Net voor het vuurwerk warmde zij het publiek op met een dubbele polonaise waar zowel jong als oud aan deelnam. Voor één van haar grootste fans Catherine, bracht zij het nummer Chariot.”De nummers van Hanny-D doen me terugdenken aan mijn jonge jaren!” luid het bij Catherine Timmermans. ‘Schepdaal Feest’ was in goede handen van vele vrijwilligers maar vooral het contact met Dirk Evenepoel verliep vlekkeloos. In de VIP-ruimte mocht Hanny-D met haar manager en echtgenoot Guy Deplancke vele positieve reacties in ontvangst nemen.
 
Zondag 21 september had Hanny-D niet veel tijd om uit te rusten van het Schepdaals gebeuren. Zij werd verwacht in Eeklo in zaal Sparrenhof voor het goede doel. VZW Negro Y Rubia die een dorp in Senegal steunt, organiseerde een evenement om geld in te zamelen. Naast dat Hanny-D een pleeggezin aanvaard had mocht zij uiteraard op dit evenement niet ontbreken. Naast Hanny-D stonden ook Elise Francis, Fil Filips, Dirk Duval en Tiriband op het artiestenlijstje.
 
Op zaterdag 27 september vierde Stupid Cupid zijn verjaardag en daar was Hanny-D te gast tijdens het verjaardagsbal in Dentergem met een heel hoop optredens van o.a. Mario Lan, Hanny-D, Hopeloos, Lynn, Jennifer, Annemieke, Dreamsisters, Crazy Boots Country Dancers, René Devree en natuurlijk Stupid Cupid zelf. De presentatie was in handen van Willy Van Putten.

Nog meer info op: www.hanny-d.be .

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
28 sep 2008
Editiepajot
Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Colpaert | 27 sep 2023
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief