Vzw DILBEEKs Erfgoed zoekt toerismemedewerker (m/v) en solliciteren kan tot einde oktober

C21

Vzw DILBEEKs Erfgoed zoekt toerismemedewerker (m/v) en solliciteren kan tot einde oktober

Editiepajot_dilbeek_erfgoed

Dankzij subsidie van toerisme Vlaanderen kan de vzw Dilbeeks Erfgoed een toerismemedewerker aanwerven.

Dilbeeks Erfgoed staat sinds haar ontstaan in voor het erfgoed en de bevordering van het toerisme in “Dilbeek, poort van het Pajottenland”. Zij beheert o.m. de Watermolen van Pede en het openlucht-Bruegelmuseum. Zij deed dit al die jaren met het gedreven enthousiasme van vrijwilligers.
 
Eind december 2007 diende de vzw Dilbeeks Erfgoed een subsidiedossier in bij Toerisme Vlaanderen, met het oog op de aanwerving van een toerismemedewerker.
 
Vandaag, 9 maanden verder heeft voorzitter Jan Margot goed nieuws: “We hielden het nog even stil, maar op 26 augustus 2008 ondertekende Minister voor toerisme Geert Bourgeois een ministerieel besluit dat ons een subsidie toekent voor een voltijdse B1c-medewerker. De subsidie bedraagt 80% van de loonkost”.
 
Na 7 jaren van intensief vrijwilligerswerk kan de vzw nu een personeelslid aanwerven, voor de uitbouw van haar toeristische activiteiten. Vooral de organisatie van de toenemende bezoeken aan de monumenten overstijgt momenteel de vrijwilligersinzet. Ook de toekomstplannen rond de integratie van het toeristische beleid in regioverband noopt tot bijkomende administratieve ondersteuning
 
Heel de maand oktober kan men solliciteren. Er is een schriftelijke en een mondelinge proef en het is de bedoeling dat de toerismemedewerker in dienst treedt begin 2009.
 
Schepen voor toerisme Willy Segers is ook opgetogen: “Dilbeek heeft als poort tot het Pajottenland veel toeristische en recreatieve troeven. De vzw draagt reeds haar steentje bij, maar met een professionele kracht zal nog beter ingespeeld kunnen worden de uitbouw van samenwerking in de regio. Ons beleidsplan toerisme bevat uitdagingen genoeg, waarop de vzw nu nog beter zakl kunne op inspelen.”
 
Ziet u deze functie zitten? Stuur dan voor 1 november 2008 uw cv met motiveringsbrief naar Dilbeeks Erfgoed vzw, p.a. cultuurdienst, Gemeenteplein 1, 1700 Dilbeek of naar cultuur@dilbeek.be .
 
Nadere informatie en functiebeschrijving verkrijgbaar op de cultuurdienst (02 467 60 10),
Gemeenteplein 1, 1700 Dilbeek of naar cultuur@dilbeek.be .
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 okt 2008
Steven Walravens
Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 jul 2024
Marc Sluys | 15 jul 2024
Marc Sluys | 15 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 03 jul 2024
Marc Sluys | 24 jun 2024

archief