DILBEEK - ZVK Amigo Toyota Schepdaal haalt Sahin Hannut onderuit met 1-9 op het scorebord

C21

DILBEEK - ZVK Amigo Toyota Schepdaal haalt Sahin Hannut onderuit met 1-9 op het scorebord

Editiepajot_dilbeek_zvk_amigo_-_kenny_sergeant_foto_steven_walravens
Editiepajot_dilbeek_zvk_amigo_-_lucas_diniz_foto_steven_walravens
 

Na de glansprestatie tegen Leopoldsburg van vorige week vrijdag ging coach Frank en zijn gezellen vol vertrouwen naar Sahin Hannut (Hasselt). Het niveau dat de Amigo boys al gebracht hadden liet het beste vermoeden. En dat heeft Hannut aan lijf en lede ondervonden. De thuisploeg moest gewoon voor de bijl!

Na dertig minuten stond het al 0-4 op het scorebord . Doelpuntenmakers waren Kris GIELENS, Lucas DINIZ, Bilal EL HAFID en Luis ARANHA. Het moordend tempo dat de ploeg van Coach Frank LUYPAERT oplegde was moordend en de opdrachten werden perfect uitgevoerd. De thuisploeg kreeg geen schijn van kans om het onze Nationale nummer 1 het een beetje moeilijk te maken. Het was dan ook belangrijk om zeer geconcentreerd en attent te blijven voetballen, want Hannut bleef met goede moed maar proberen om een deftige kans bij elkaar te voetballen. Maar ofwel  stuitten zij op onze libero Kris GIELENS of op doelman Kenny SERGEANT. 
 
In de tweede periode bleef onze coach-tacticus maar aansturen op concentratie en efficientie. Vlugge wissels, goed en simpel rondspelen en aan 100% afwerken. De afstraffing werd compleet voor de thuisploeg met nog vijf doelpunten, waarvan enkele beauty's, langs Luis ARANHA, Hafid MOUTOUD, Lucas DINIZ, Bilal EL HAFID en ons Schepdaals woelwater Yves HEREMANS.  De thuisploeg kon enkel in de laatste minuut via een negenmetertrap de eer redden.  Het spectakel en het zaalvoetbal dat de Amigo Toyota boys brachten was er eentje om in te lijsten. 
 
Amigo speelde met: Sergeant Kenny, Heremans Yves, El Hafid Bilal, Hafid Moutoud, Gielens Kris, Luis Aranha, Diniz Lucas, Mounir Kissami en coach Luypaert Frank.
 
Verslag: Ivo LEMAIRE

Bijlage: Foto ZVK Amigo - Linkse foto: Kenny SERGEANT (Nationaal doelman) en rechtse foto: Lucas DINIZ (ZVK Amigo topscorer, Braziliaan).

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 okt 2008
Ivo Lemaire
Ivo lemaire
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief