DILBEEK - Topvoetbal met een topmentaliteit

C21

DILBEEK - Topvoetbal met een topmentaliteit

Editiepajot_dilbeek_zvk_amigo_-_yves_foto_steven_walravens

Zoals uit het klassement blijkt speelt de ploeg van coach Frank Luypaert op een zeer hoog niveau. De cohesie binnen de ploeg, met een één voor allen mentaliteit waarbij elke speler zich zelf wegcijfert voor een ander is een voorbeeld van hoe het moet. Topvoetbal met een Topmentaliteit. Een dikke pluim mag er zeker eens gegeven worden aan "Kris GIELENS" voor zijn wekelijkse topprestaties als sluitstuk voor onze Nationale doelman Kenny SERGEANT.

De bezoekers uit Bornem hebben er alles aan gedaan om het de Amigoboy's lastig te maken. Maar om eerlijk te zijn en met respect voor alle ploegen de grote clasch en test voor de Pajotten komt er in de Supercup en op 14/11 in Embourg...
 
In de aanvangsfase van de wedstrijd probeerden beide ploegen hun wil op te dringen. Enkele flitsen van Bilal EL HAFID, de kers op de taart van zijn recent huwelijk, brachten de thuisploeg in de 8ste en 9de minuut op een 2-0 voorsprong. Door een wel of niet terecht toegekende strafschop kon Glenn VERMINCKSEL de hoop voor de bezoekers weer doen opflakkeren en milderen tot 2-1. Maar wie anders dan kapitein Yves HEREMANS, het grote voorbeeld van inzet en overgave (soms een beetje te impulsief) scoorde in de 18' de 3-1. Lucas DINIZ, ons Brazilaans goudhaantje legde in de 24' de 4-1 rustscore vast.
 
Dat de bezoekers er in de tweede periode er niet gelaten bij liepen en er toch nog alles aan deden om de wedstrijd in hun voordeel te doen kantelen getuigt van de juiste mentaliteit en ingesteldheid. Ze zijn dan ook veel meer waard dan hun huidige twaalfde plaats in de rangschikking. Maar toch liep de thuisploeg langs Luis ARANHA in de 32' verder uit tot 5-1. Met de moed der wanhoop kon CHABLIS in de 34' langs Koen DE RIJCK toch milderen tot 5-2. Twee minuten later tekende Lucas DINIZ, die iets later gekwetst zou uitvallen, voor de 6-2. Dat Bilal EL HAFID (39') en Mounir KISSAMI (52') de score verder uitdiepten is goed voor de archieven. Eindscore 8-2.
 
Amigo speelde met: Kenny Sergeant, Heremans Yves, Luis Aranha, Diniz Lucas, Gielens Kris, Mounir Kissami, El Hafid Bilal, Hafid Moutoud, Luc Nys en coach Luypaert Frank. 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 okt 2008
Ivo Lemaire
Ivo lemaire
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024
Marc Sluys | 25 mrt 2024

archief