Inbraakgolf in DILBEEK ?

C21

Inbraakgolf in DILBEEK ?

Editiepajot_dilbeek_inbraak_foto_marcel_kints
 

Tussen 10 en 13 oktober werden vier feiten van diefstal vastgesteld in een woning en één diefstal uit een voertuig. Er werden ook drie feiten van graffiti vastgesteld.

In de Kalenbergstraat werd een diefstal uit een voertuig gepleegd door middel van braak. Uit het voertuig werd een brandblusser gestolen. In de Doornstraat werd een diefstal door middel van braak in woning vastgesteld. Er werden juwelen gestolen. De andere inbraken werden vastgesteld in de Kapelstraat en de Boekstaaf. Er is nog geen nadeel gekend. In de Kouterstraat werd een kluis uit de woning gestolen. De feiten van graffiti werden vastgesteld in de Herdebeekstraat, Verheydenstraat en de Ninoofsesteenweg.
 
Op 12 oktober werd naar aanleiding van een diefstal met braak gepleegd in de PZ Amow, bijstand geleverd door de interventieploeg van de politiezone Dilbeek. Getuigen van de feiten hadden het voertuig dat gebruikt werd bij de inbraak opgemerkt. De interventieploeg heeft het voertuig en de twee inzittenden kunnen intercepteren. De verdachten werden ter beschikking gesteld van het parket.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
13 okt 2008
Marc Sluys
Marcel Kints
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 25 mrt 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 21 mrt 2024
Marc Colpaert | 28 feb 2024

archief