DILBEEK - Jubileumvoorstelling(en) toneelgroep Safier

C21

DILBEEK - Jubileumvoorstelling(en) toneelgroep Safier

Editiepajot_itterbeek_safier
 

Momenteel wordt hard gewerkt aan de jubileumvoorstelling van toneelgroep Safier uit Itterbeek. Met “De Saphir Rouge” is gekozen voor een mengeling van toneel en cabaret, waarbij heel wat gelachen zal worden. Hieronder vind je een korte inhoud, in onvervalste Saphir Rouge-stijl.

Naar aanleiding van het veertigjarig bestaan speelt Safier haar voorstelling maar liefst 8 keer. Drie voorstellingen zijn al helemaal uitverkocht ! Er zijn nog plaatsen op vrijdagen 21 en 28 november om 20 uur en op zondagen 16, 23 en 30 november. (Hoe reserveren ? Zie onderaan dit artikel)
 
Korte inhoud:
 
Messieurs, Mesdames, een goeienavond, bonsoir. Soyez les bienvenues and welcome to the most incredible club in town, the place to be, l’endroit du moment, der nabel der nächtlichen welt : de Saphir Rouge. Een aantrekkelijke, jonge nachtclubzangeres, the incredible Miss “Lara Sucréduciel”, en Christian Vanhoenacker, een brave fils-à-papa met een romantische ziel, worden stapelverliefd op elkaar. Op de rand van de catwalk van de populaire nachtclub
“De Saphir Rouge” kijken ze in elkaars ogen... en geven in het vuur van hun verliefdheid de aftrap voor een meeslepende avond in een van ’s lands meest exclusieve clubs. Maak kennis met Daisy Di Abruzzi Con Fuoco Non Piano Sed Fortissimi Napoli, de Vlaams Roomse Theocraten, en de onconventionele familie Hemelsoet. Als Lara aan Christian te kennen geeft dat ze wel wil trouwen, maar dan in groot ornaat, haalt deze er in het geheim zijn rijke ouders bij. Lara heeft minder dan 24 uur om haar familie, collega’s en zichzelf voor te bereiden, en hen een smetteloos imago aan te meten. Hoe maak je iemand die gezouten en gepekeld is door het nachtleven katholieker dan de paus ? Volgt een avond vol misverstanden, spetterende showballetten, wereldacts van formaat, drillende dragqueens, glamour en glitter en passie zonder einde. Mettez vos pieds en dessous de tafel, leave your troubles outside. Is’t buiten slecht weer ? Hierbinnen schijnt de zon. Zelfs al vriest het buiten grosse steinen dick, hier ist es altaaid warm. Die meist sappige junge ladies en sensuele acts you trouvez here ! Schuif bij in “de Saphir Rouge”, en duik in de wereld van nachtclubs, zwoele gastheren- en vrouwen, en allerhande ondeugende pleziertjes... You’ve jamais gesehen ne show als this !
 
Reservaties enkel telefonisch op het nr.02/5690048 (RCI), alle werkdagen van 09h00 tot 12h00 ● Inkom: € 7.00 / € 15.00.
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 okt 2008
Kor Caenepeel
Repro Editiepajot
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Guido van Cauwelaert | 22 apr 2024
Marc Sluys | 12 apr 2024
Marc Sluys | 30 mrt 2024

archief