Uitroeptekens in DILBEEK

C21

Uitroeptekens in DILBEEK

Editiepajot_dilbeek_uiroeptekens_foto_gerrit_achterland__3_
 
Editiepajot_dilbeek_uiroeptekens_foto_gerrit_achterland
Editiepajot_dilbeek_uiroeptekens_foto_gerrit_achterland__1_
Editiepajot_dilbeek_uiroeptekens_foto_gerrit_achterland__2_
Editiepajot_dilbeek_uiroeptekens_foto_gerrit_achterland__4_
 

De laatste weken werd Dilbeek geconfronteerd met grote oranje “uitroeptekens” op verschillende plaatsen langs de weg. . Deze werden door Lijst Dedecker Dilbeek geplaatst om de aandacht te vestigen op gevaarlijke situaties voor voetgangers en fietsers in het Dilbeekse.

Uit cijfers van het BIVV (Belgisch Instituut voor VerkeersVeiligheid) blijkt dat het aantal ongevallen met fietsers stijgt en dat de hoofdoorzaak vaak de slechte staat van het wegdek en/of fietspad is.
 
Hugo Lammens, politiek secretaris LDD-Dilbeek: “Reeds jarenlang werden de erbarmelijke fietspaden, het sluipverkeer, gevaarlijke kruispunten, het ontbreken van voetpaden, het slechte onderhoud van onze wegen in het algemeen, door verschillende organisaties aangekaart bij het Dilbeekse gemeentebestuur via scholen, petities, acties, en andere. Het Dilbeekse gemeentebestuur belooft steeds er iets aan te doen, maar tot op heden is daar nog niets van terecht gekomen. Daar de verantwoordelijken nog steeds niets ondernomen hebben om aan deze ernstige situatie iets te doen, wil Lijst Dedecker Dilbeek de verschillende verenigingen die opkomen voor de zwakke weggebruikers in Dilbeek, steunen. LDD-Dilbeek zal de situatie nogmaals aankaarten bij het gemeentebestuur via een aangetekend schrijven” vervolledigt hij.
 
Ook vraagt Lijst Dedecker Dilbeek aan de inwoners om alle andere “zwarte punten” die Dilbeek rijk is door te sturen naar info@ldddilbeek.be 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
24 okt 2008
Gerrit Achterland
Gerrit Achterland
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 jul 2024
Marc Sluys | 15 jul 2024
Marc Sluys | 15 jul 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 03 jul 2024

archief